Pentru el

#barba #barbati cu barba #tendinte barba 2012 #stiluri barba

5 tipuri de barba in voga pentru barbati

Daca vrei sa aduci o schimbare pozitiva imaginii tale, tendintele anului 2012 scot in evidenta o serie de tipuri de barba in voga pentru barbati, perfecte pentru a fi incercate chiar acum. Figurile masculine de la Hollywood au adoptat deja stilurile interesante in care te poti barbieri si tu, astfel incat sa te bucuri ca ai acordat mai multa atentie parului facial.

Ti-am pregatit o lista cu tipuri de barba purtate de fizionomii celebre din showbizul american, special gandite pentru barbati preocupati de aspectul lor si interesati de cele mai noi tendinte in materie de ingrijire.

1. Barba circulara

Barba circulara, cu mustata care creste in jurul barbiei si se uneste cu parul de pe barbie, se poate intalni in mai multe forme. Daca iti doresti un look mai expresiv si mai natural, urmeaza exemplul lui Josh Brolin. Pe de alta parte, te poti rezuma la raderea mustatii subtire cat un creion, in cazul in care in doresti o imagine mai subtila.

2. Barba proaspata

Barba proaspat crescuta, cu fire razlete care formeaza umbre pe chip, a devenit un "must have" printre vedete. Joe Jonas este adeptul acestui stil usor neglijent, pe care femeile par sa il aprecieze in numar impresionant de mare.



foto : ehowcdn.com

3. Barba dezordonata

Cateodata, parul facial lasat sa creasca haotic este atragator, in cazul in care este ajustat corespunzator pe alocuri. Daca iti doresti un aer relaxat, de tip prea "cool pentru a-si da interesul", aceasta varianta este potrivita. Inspira-te din modelul ales de Ryan Gosling si bucura-te o imagine casual si sexy.

4. Barba asimetrica

Barba asimetrica, in care mustata este tunsa mai scurt, iar ciocul iese in evidenta sesizabil, este cea mai noua alegere a actorului Brad Pitt. In cazul in care iti doresti sa inspiri mai mult maturitate, adauga cativa ani pe chipul tau cu acest stil de barba inedit.



Foto: ehowcdn.com

5. Barba discreta

Un alt mod de a atrage atentia asupra barbiei este stilul ales de castigatorul olimpic Apolo Anton Ahno, care si-a barbierit total chipul, cu exceptia partii mijlocii a barbiei.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare