Pentru el

# tendinte moda # tendinte moda barbati #tendinte moda masculina #stil masculin #moda masculina

3 tendinte in moda masculina pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013

Moda masculina a sezonului toamna-iarna 2012-2013 promoveaza tendinte sobre, dar pline de eleganta. Pielea, imprimeurile originale si tesaturile pretentioase precum velurul au revenit printre preferintele designerilor. In acest sezon se poarta costumele, camasile si puloverele, mai putin piesele casual-sport din garderoba masculina.


1 Bleumarin si bordo, nuantele sezonului toamna-iarna 2012-2013

In sezonul toamna-iarna 2012-2013, culorile din moda masculina se bazeaza pe o paleta larga, de la cele inchise precum violetul, la cele deschise precum bejul si pastelurile.

Incearca sa te axezi pe bleumarin, rosu-caramiziu, gri, verde, rosu deschis, nuante de portocaliu si maro. Tendintele aduc in prim plan si bordo-ul, in special la pantaloni, tricouri si incaltaminte.

Bordoul constituie o pata de culoare pentru o tinuta de iarna si poate fi combinat atat cu nuante foarte inchise, cat si cu nuante deschise.

Bleumarinul este alta culoare sobra care se afla in tendintele modei masculine din sezonul rece 2012-2013. Bleumarinul este recomandat in special la paltoanele si hainele calduroase de strada. Se poarta in continuare costumele. Pentru acestea, culoarea la moda este griul.


2 Pielea si velurul, doua materiale in voga in sezonul toamna-iarna 2012-2013

In acest sezon, barbatii care vor sa se imbrace conform tendintelor trebuie sa poarte piele. Acest tip de material se poarta intens, de la pantaloni si jachete, pana la costume intregi.

Una dintre combinatiile frecvente este de piele cu piele. Pielea de oaie este un material de senzatie in acest sezon. Cel mai adesea, pielea de oaie este regasita in gulere si revere pentru tinutele de strada.

Un alt material la moda este velurul, o tesatura calduroasa si confortabila, potrivita pentru o tinuta casual sau chiar pentru seara. Un sacou din velur sau o pereche de pantaloni din acest material sunt achizitii obligatorii la sfarsitul anului in curs.


3 Imprimeurile: modele recomandate pentru toamna-iarna 2012-2013

Imprimeurile sunt si ele trendy in acest sezon. Moda masculina din sezonul de toamna-iarna 2012- 2013 propune imprimeuri in diverse combinatii, de la carouri, pana la motive florale.

Imprimeurile se pot purta in combinatie cu un element vestimentar uni sau combinate cu alte imprimeuri.

In ceea ce priveste liniile tinutei masculine, stilul militaresc este intalnit in acest sezon la hainele de strada. Poarta un pulover pe gat cu o jacheta din piele, pentru un look retro desavarsit!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare