Pentru ea

# rochie office #rochie rosie #rochie

Vrei sa arati senzational la birou? Alege una dintre aceste 5 rochii office rosii!

Suntem siguri ca si voua vi se intampla destul de des sa credeti ca nu aveti ce imbraca, desi dressing-ul este plin de haine pe care le-ati purtat de cel mult doua-trei ori. Pentru a evita situatiile acestea, pe viitor ar trebui sa nu mai cumparati impulsiv si sa alegeti doar acele piese vestimentare care va transmit anumite emotii si pe care le-ati putea purta de cateva ori la rand fara sa va plictisiti.

La fel ar trebui sa se intample si cu imbracamintea de birou. Intelegem ca nu prea stiti ce ati putea purta intr-un mediu formal si din acest motiv suntem aici pentru a va prezenta cateva rochii office de care sigur o sa va indragostiti. Si mai suntem siguri si ca le veti purta foarte des, nu doar la ocazii speciale!

Pentru zilele in care vreti sa va simtiti comod si sa purtati o tinuta moderna, dar care sa fie totusi potrivita pentru birou, va recomandam Rochia dreapta rosie cu buzunare. Este ideala atat pentru perioada aceasta a toamnei, dar si pentru perioada iernii, asortata cu o pereche de cizme calduroase si o pereche de dresuri foarte groase. Rochia este realizata din jerse pufos si gros, in care o sa va simtiti excelent. Pe partea din fata are buzunare functionale si un imprimeu dragut: trei pene argintii.

O rochie pe care o puteti purta cand doriti sa aratati deosebit sau cand stiti ca veti iesi in oras dupa ce se termina programul de lucru, este Rochia rosie cu tull elastic. Aceasta are o croiala dreapta, este eleganta si confectionata din triplu voal elastic. Decolteul si manecile sunt realizate din tulle delicat, care ii confera un plus de eleganta si rafinament. Este rochia ideala pentru o zi reusita la birou si apoi pentru o seara petrecuta in compania celor dragi.

Daca preferati rochiile cu o croiala simpla, indreptati-va atentia spre Rochia office rosie cu colier. Este confectionata din jerse rosu calitativ, putin pufos si are o croiala simpla, dreapta. O puteti accesoriza foarte usor si o puteti purta atat cu pantofi, dar si cu botine sau cizme, in functie de preferintele voastre. Veti primi si un colier negru alaturi de rochie, pentru momentele in care nu stiti ce bijuterii sau accesorii sa purtati.

Daca vreti o rochie simpla, dar care sa aiba totusi un element distinctiv, care sa ii confere personalitate si sa va faca sa va simtiti speciale cand o purtati, alegeti Rochia rosie cu decupaj pe maneci. Aceasta este confectionata din stofa subtire si elastica si are o croiala dreapta, datorita careia se va aseza perfect pe corp. Manecile sunt decupate si sunt decorate cu un nasturei delicati.

Si ultima recomandare de astazi, dar nu cea din urma, Rochia din jerse rosu cu print floral multicolor. Este confectionata dintr-un material subtire si elastic, iar imprimeul floral va fi cel care o sa va inveseleasca indiferent de ziua pe care o aveti. O puteti purta chiar si la un eveniment care se desfasoara pe timpul zilei.

In incheiere am vrea sa stim parerea voastra despre aceste rochii. Care vi s-a parut mai frumoasa? Pe care ati purta-o la birou in zilele in care vreti sa imbracati ceva deosebit?

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare