Pentru ea

#pasionati moda #moda #vesti bune

Vesti bune pentru pasionatii de moda!

Avem vesti bune pentru pasionatii de moda! Tommy Hilfiger, detinut de PVH Corp., anunta lansarea tommy.com in Romania. Lansarea platformei e-commerce urmeaza strategia Tommy Hilfiger care vizeaza stimularea digitizarii la nivel global si construirea unui comunitati online care sa permita interactiunea cu urmatoarea generatie de consumatori. In Romania tommy.com este operat de SARKK S.A., distribuitor exclusiv al TOMMY HILFIGER in Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

Prin noul site tommy.com, consumatorii vor avea acces la o gama larga de colectii TOMMY HILFIGER, din care fac parte Tommy Hilfiger Womenswear, Menswear, Kids si TOMMMY JEANS. Platforma Tommy Hilfiger este omnichannel, oferind fanilor brand-ului posibilitatea de a alege ca produsele achizitionate sa le fie livrate prin curier sau sa le ridice dintr-unul dintre magazinele Tommy Hilfiger selectionate.

Pentru a sarbatori lansarea, pe 10 noiembrie a avut loc un eveniment online, dedicat comunitatii mass-media.

Discover your style@tommy.com, tematica a acestui eveniment unic al brand-ului, a oferit contextul ideal pentru influencers, fashion stilisti si prieteni ai brand-ului sa se reuneasca pentru a celebra noua experienta premium de shopping online oferita de Tommy Hilfiger.

Evenimentul ale caror gazde au fost Anca Serea si Alexandru Constantin, a fost deschis printr-un sketch savuros realizat de actorii Ana Odagiu si Sergiu Costache. Pentru a descoperi impreuna cu publicul care sunt cele mai cool trenduri in moda si de asemenea tips & tricks pentru cea mai buna sesiune de shopping online, li s-au alaturat sapte dintre cei mai importanti fashion stilisti si cei mai indragiti influenceri din zona fashion si divertisment: Roxana Voloseniuc, Domnica Margescu, Adina Vilcea, Ovidiu Buta, Lorena Visan, Ellie White si Diana Munteanu.

Exista peste 2.000 de magazine Tommy Hilfiger in peste 100 de tari din intreaga lume, inclusiv flagship-uri globale in patru locatii: Brompton Road, Londra; Omotesando, Tokyo; Regent Street, Londra; si Schadowstraße, Düsseldorf. Magazinele selectionate sunt situate in Amsterdam, Beijing, Berlin, Cannes, Köln, Dublin, Florenta, Frankfurt, Hamburg, Helsinki, Hong Kong, Istanbul, Lima, Luxemburg, Madrid, Mexico City, Milano, Moscova, Mumbai, Munchen, Osaka, Panama Oras, Punta del Este, Santiago, São Paulo, Seul, Shanghai, Singapore, Sydney, Viena si Zürich.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare