Pentru ea

#vesta #vesta de blana #blana

Vesta de blana naturala e must have-ul acestui sezon! Versatila si usor de adaptat

Sezonul rece nu s-a lasat mai deloc asteptat anul acesta, dimpotriva, am putea spune ca a venit mult mai brusc decat am fi crezut. Variatia de temperatura este adeseori debusolanta, iar problema vestimentatiei potrivite este una care ne da mari batai de cap, mai ales cand trebuie sa alegem tinuta pentru birou.

 

Daca vrei sa-ti asiguri un confort termic, dar si o tinuta cu care sa te faci remarcata, atunci vesta de blana este obiectul vestimentar care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba.

Cum o poti purta corect? Sfatul stilistilor

Vesta de blana naturala este un must-have in acest sezon, iar stilistii recomanda ca ea sa fie purtata astfel:

- cu o tinuta intr-o singura culoare;

- cu jeansi, la o tinuta casual relaxata;

- cu o rochie sau fusta de aceeasi lungime.

Vesta de blana naturala - ce tipuri de blana sunt folosite?

Magazinul de blanuri Carolina Design are o gama extrem de variata de produse, confectionate din:

- blana de vulpe polara;

- vulpe argintie;

- chinchilla;

-  vizon (nurca).

Modele de vesta de blana naturala must-have

- clasic - croiul clasic ii confera un rafinament aparte acestui model. Este prevazuta cu doua buzunare laterale, iar inchiderea se realizeaza cu ajutorul capselor de blana.

- vesta midi - este un articol vestimentar de exceptie, care ofera o eleganta aparte, dar in acelasi timp si un confort termic optim. Croiul acestei veste este drept, urmarind usor linia corpului. Inchiderea se face cu capse din blana.

- vesta cu guler de vulpe canadiana - este accesorizata cu un snur in talie, pe interior, pentru a evidentia mai bine linia corpului. Inchiderea este tot pe baza de capse de blana. Dispune de doua buzunare laterale.

- vesta cu fermoar - aceasta este realizata din blana de vulpe polara, atent selectionata si de inalta calitate. Modelul este captusit pe interior cu material tip saten, iar inchiderea se realizeaza cu ajutorul fermoarului. Se poate purta atat la tinute casual, cat si la tinute elegante.

- vesta lunga - este un model de exceptie. Aceasta piesa vestimentara este confectionata din piei de vulpe argintie atent selectionate. Pe interior este captusita cu material tip saten, iar inchiderea se face cu ajutorul capselor de blana, tip mos si baba. Dispune de doua buzunare laterale.

- vesta multicolora - este confectionata din blana naturala de chinchilla rex. Este un model versatil, ce poate fi purtat cu orice ocazie. De asemenea, este recomandat persoanelor de orice varsta. Finisajele sunt de calitate superioara.

- vesta personalizata - in cazul in care iti doresti un model anume de vesta, atunci poti contacta personalul Carolina Design, poti transmite fotografia cu modelul dorit, iar visul tau va deveni realitate.

Cat costa o vesta de blana naturala?

Pretul unui astfel de produs variaza in functie de modelul ales, insa reprezinta o investitie demna de luat in seama in ceea ce priveste atat confortul tau termic, cat si sanatatea ta. Mai mult decat atat, poti profita de reducerile de sezon, astfel incat frigul sa nu te ia pe nepregatite.

Descopera pe site-ul carolinadesign.ro oferta completa de produse si completeaza-ti garderoba cu piesa must-have a acestui sezon. Asigura-ti nu doar o aparitie cu care nu vei trece neobservata, ci si confort termic desavarsit.

Sursa foto: carolinadesign.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare