Pentru ea

# prezentare de moda live # eveniment inedit #prezentare de moda

Urmareste live o prezentare de moda inedita

Iti place sa fii in pas cu moda si iti doresti sa participi la prezentari de moda? Ei bine, acum este posibil sa urmaresti o prezentare de moda de la Paris, fara sa te deplasezi din confortul caminului tau, cu ajutorul tehnologiei.

Prezentarea de moda sustinuta la Paris de Tommy Hilfiger, Impreuna cu ambasadoarea de brand la nivel global Zendaya, va putea fi urmarita live, oriunde in lume. Evenimentul experiential celebreaza inclusivitatea In moda, cu tinute de podium pentru femei disponibile Intr-un ecosistem de canale de cumparare prezente In peste 70 de tari.

Brandul Tommy Hilfiger anunta evenimentul experiential de moda TOMMYNOW Primavara 2019 ce prezinta colectia colaborativa TommyXZendaya. Show-ul celebreaza si onoreaza femeile puternice, emblematice pentru cultura pop americana a anilor '70, precum si prezentarea de moda Battle of Versailles din 1973 si declaratia autentica facuta de modelele americane care au urcat pe podium. TOMMYNOW continua sa faca Inconjurul lumii, ajungand pentru prima data la Paris sambata, 2 martie, ora 22:00 la Theatre des Champs-Elyswes.

"In acest sezon, Imbinam mostenirea americana a brandului cu siguranta si optimismul actritei Zendaya, aducandu-le Impreuna sub o forma unica la Paris", a afirmat Tommy Hilfiger. "Colectia colaborativa TommyXZendaya si evenimentul See Now, Buy Now Isi trag reperele din anii '70 si puterea din semnele zodiacului. Seara va fi o celebrare a spiritului optimist pe care Zendaya si cu mine Il Impartasim, In timp ce aducem diversitate, inclusivitate si Incredere pe podium".

Publicul poate cumpara tinutele prezentate pe podium imediat, prin intermediul unui ecosistem de canale prezent In peste 70 de tari, inclusiv magazinele selectionate TOMMY HILFIGER.

Tommy Hilfiger continua sa colaboreze cu o serie de companii inovative pentru a crea activari inspirationale. In acest sezon, brandul va colabora cu Unfold, o aplicatie care le permite userilor sa creeze si sa publice materiale elaborate pentru social media cu ajutorul sabloanelor sale distinctive, axate pe design si instrumentele de text. Incepand cu 27 februarie, 15 sabloane brand-uite cu TOMMY HILFIGER vor fi disponibile pentru fanii din Intreaga lume pe Unfold.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare