Pentru ea

# deschidere debenhams #debenhams #haine primavara 2015 #moda primavara

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion s-a reintors in Romania. Ce s-a schimbat

Dupa o absenta de doi ani, unul dintre cele mai populare si cunoscute branduri de fashion britanice s-a intors in Romania. Debenhams a redeschis primul sau magazin in Bucuresti Mall, pe trei etaje. 

Magazinul Debenhams din București Mall, noua destinație de fashion&beauty din Capitală, a găzduit pe 25 martie o prezentare neconvențională de modă și frumusețe, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea.

Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoiță, Eli Roman, Ela Craciun și Claudia Pavel au asistat la lansarea colecției de primăvară-vară 2015. Atenția tuturor a fost atrasă de ședința foto care s-a desfășurat în cadrul evenimentului și care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Fotograful Sergiu Zimbilschi a surprins stilul eclectic și complex al colecției în imagini reprezentative.

Carmen Negoiță, Eli Roman, Anca Lungu, Anca Serea și bloggerii de moda Alina Tănasă și Ovidiu Mureșanu au ales să poarte ținutele Debenhams la eveniment, ca o declarație de apreciere pentru stilul britanic promovat cu mândrie de department store-ul cu o istorie de peste 200 ani.

Transpuse în mixul unic de branduri proprii exclusive, mărci internaționale în concesiune și nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendințele sezonului au fost puse, la propriu, în lumina reflectoarelor.   

Deschiderea magazinului Debenhams, între 26 și 29 martie clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize: promoții, sesiuni de make up gratuite, divertisment. Întreaga familie urbană este invitată să descopere cele trei etaje dedicate modei și frumuseții printr-o experiență memorabilă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare