Pentru ea

# aventuri urbane # shot inspiratie #Shot

Un shot de inspiratie pentru aventurile urbane

Plimbari spontane la pas prin cartier, explorari ale unor muzee in care nu ai mai fost de ceva timp sau iesiri la terasa cu prietenii carora le-ai dus dorul – toate aceste activitati care inainte de pandemie pareau atat de firesti, si acum, odata cu relaxarea restrictiilor, au devenit adevarate aventuri. Electrice, pline de emotii simple dar intense, urbane, cool. Tot ce ai nevoie este putina inspiratie pentru construirea unui outfit confortabil si modern. Sa inceapa aventura!

 

Feminitate in denim

Desi istoria jeans-ului ne invata ca in urma cu peste 140 de ani, acest articol vestimentar a fost inventat ca o necesitate pentru clasa muncitoare, cu timpul s-a transformat intr-un item fashion extrem de cool si adaptabil. Iar astazi, poti sa fii extrem de feminina daca alegi o fusta din denim.

Daca iti doresti o fusta cu talie inalta, poti incerca fusta Tommy Jeans cu croiala clos, care este prevazuta cu o curea tot din denim. Merge de minune cu un hanorac din bumbac organic, in culoare pastel si asa vei crea un super casual look. Apropos, cei de la Tommy Jeans au introdus in colectia Primavara 2021 tehnologii inovatoare care au ca rezultat metode de fabricare mult mai sustenabile. Aici este inclus denimul 100% reciclat, obtinut printr-o tehnica inovatoare care amesteca lenjeria de pat  cu alte resturi de bumbac, depasind astfel media de 30% de bumbac reciclat prezenta in industrie. De asemenea, consumul de apa este redus considerabil, ducand la o economisire de pana la 50 de litri de apa in comparatie cu spalari similare a materialului denim.

O alta optiune cool poate fi tot o fusta din denim, un model mai classic, cu o croiala dreapta, care are inchidere cu nasturi, Se potriveste la fel de bine cu un hanorac, mai ales pentru acele seri cand racoarea orasului se lasa subtil.

Ca accesoriu poti alege cu incredere si o borseta dar si o palarie sport cu boruri inguste, confectionata tot din 100% bumbac organic.

Insa daca preferi confortul incomparabil a unei perechi de pantaloni scurti din denim, nu te preocupa pentru ca vei reusi cu succes sa fii la fel de chic. Pantalonii scurti din colectia Tommy Jeans, cu talie inalta de asemenea, au o croiala care cu siguranta iti va permite sa te bucuri din plin in orice aventura urbana te-ai lansa.

De fapt despre asta este vorba, nu-i asa? Sa ne gasim acele outfit-uri comode dar totusi stylish in care sa fim relaxati, veseli, liberi sa fim noi. 

Descopera intreaga colectie Primavara 2021 Tommy Jeans in magazinele selectionate din Romania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare