Pentru ea

#noutati #paris #colectii #designeri #saptamana modei #saptamana modei paris

Ultimele noutati de la Saptamana Modei de la Paris. Iata ce colectii propun designerii

Zilele trecute a debutat Saptamana Modei de la Paris. Cativa dintre marii designeri si-au prezentat deja noile colectii de primavara-vara 2014. Acestea pastreaza liniile delicate si ultrafeminine, dar si culorile metalice ori monocromele alb-negru. Broderii fine, paiete, materialele fine, precum organza, creeaza un adevarat spectacol diafan pe marile podiumuri. Iata cateva dintre cele mai interesante tendinte pregatite de designeri pentru sezonul primavara-vara 2014:


Marco Zanini propune colectia Rochas' Sweet Spring

In urma cu trei zile, designerul Marco Zanini a prezentat o colectie "dulce" de primavara. Aceasta are ca sursa de inspiratie apa, sticla si cristalul, care impreuna au reusit sa creeze un specatocol grandios, care cu greu il poti descrie in cuvinte. Lumina si dulceata emanata de culorile folosite in colectia Rochas pun in evidenta un design ultrafeminin. Femeia Rochas este vazuta intr-o viziune delicata, invaluita in organza, cu pete de cristale Swarovski, paiete si broderie fina in culori deschise variind de la etericul argint la pasteluri diafane.




 

Gareth Pugh propune tinute science-fiction cu accente gotice

Creatorul de moda britanic Gareth Pugh propune pentru sezonul primavara-vara 2014 o colectie desprinsa parca din peliculele science-fiction, presarata si cu cateva elemente gotice. Ca de fiecare data, siluetele sunt sculpturale, cu umeri tridimensionali si decolteuri adanci, pentru un efect cat mai dramatic.



Paleta de culori se pastreaza ca si in 2013. Culorile metalice, griul si negrul, albul, dar si turcoazul se regasesc ca principala gama cromatica. Pe langa aceste piese parca extraterestre, Pugh propune pantaloni largi sau rochii de matase care se potrivesc in special pentru tinutele de seara.



Penele de strut sunt parca un laitmotiv al celor mai multe colectii propuse in aceste zile la Saptamana Modei de la Paris. Daca Zanini propune incaltaminte cu pene de strut, Pugh vine cu caciuli imense din acelasi material.

Sursa foto: fashiongonerogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului