Pentru ea

#machiaj #ochelari #tus #trucuri machiaj #fard pleoape

Trucuri de machiaj pentru femeile care poarta ochelari

Cand porti ochelari, o grija in plus trebuie sa o acorzi si modului in care te machiezi, deoarece pana si cea mai mica greseala iti poate compromite imaginea. Stilistii sustin ca ochelarii sunt accesorii care completeaza machiajul si tocmai de aceea nu este nevoie sa apelezi la farduri stridente pentru a-ti scoate privirea in evidenta.

Iata care sunt regulile dupa care trebuie sa te ghidezi in machiaj, daca porti ochelari.

 

1. Foloseste un machiaj natural

Foloseste farduri in culori deschise (roz pal, crem, bleu), astfel incat sa nu reduci marimea ochilor si mizeaza pe texturile perlate.

Nu exagera nici cu folosirea rimelului sau a creionului dermatograf, iar cand vine vorba de machiajul buzelor, tine cont ca acesta se raporteaza la modelul ochelarilor. Daca ochelarii tai sunt pretiosi si ies in evidenta, alege un ruj discret, iar daca ai niste ochelari cu rama deschisa, poti sa aplici un ruj de culoare intensa.


2. Foloseste tusul de ochi pentru un contur seducator

In functie de modelul de ochelari ales, poti apela la un machiajul cu tusul negru de ochi. Evita stilul "cat eye", deoarece risti sa creezi efectul optic de "ochi mici".


3. Apeleaza cu incredere la blush-ul pentru pometi

Pentru a afisa o imagine seducatoare, care sa iti scoata in evidenta atuurile fizice, foloseste un blush discret pentru pometi. Foloseste blush-ul intr-o nuanta de roz pentru un machiaj delicat si feminin, apropiata cu cea a rujului, astfel incat sa fie in perfecta concordanta cu tipul tenului tau.

O alta sugestie pe care o fac specialistii ar fi sa incerci un look bronzat. De aceasta data nu ai nevoie de blush, ci de mai multe nuante de pudra de obraz sau de perle autobronzate.


4. Nu uita de machiajul sprancenelor

Fii atenta la forma sprancenelor si nu uita de vizitele la salon pentru pensat, deoarece zona de interes a fetei tale este chiar cea de deasupra ochilor, din cauza ca porti ochelari. Daca obisnuiesti sa iti vopsesti parul, nu uita sa iti nuantezi si sprancenele, pentru a nu face nota discordanta.

Sursa foto: beautystyle.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului