Trucuri care te ajuta sa pari mai inalta si mai slaba

Pentru ea

#inaltime #trucuri #imbracaminte #greutate #pozitie corp

Trucuri care te ajuta sa pari mai inalta si mai slaba

Le privesti cu invidie pe toate celebritatile care apar pe covorul rosu pentru ca arata impecabil, ca si cand caloriile nu ar exista pentru ele, iar inaltimea lor este impunatoare? Ei bine, nu te lasa impresionata de tot ceea ce vezi. In spatele acestor vedete se afla o armata de stilisti care le ajuta sa arate perfect, folosind cateva trucuri. Iata cateva ponturi care te ajuta sa pari mai inalta si mai slaba:
 

1. Pozitia dreapta a corpului

Buna postura a corpului adauga cativa centimetri inaltimii tale, asa ca evita sa stai intr-o pozitie nefireasca, deoarece aceasta te va face sa pari mai scunda si mai obosita. De asemenea, si atunci cand stai pe scaun, incearca sa stai cu spatele cat mai drept. Postura corecta a corpului nu te ajuta doar sa castigi inaltime, ci te fereste si de durerile de spate, gat sau umeri.

2. Evita sa porti gentile de mana prea mari

Daca esti scunda, evita cu orice pret gentile de mana prea voluminoase. Acestea te vor face sa arati mai mare decat esti in realitate in zona soldurilor si in talie. Acesta este si motivul pentru care majoritatea vedetelor opteaza pentru plicuri sau clutchuri micute atunci cand se prezinta pe covorul rosu. Gentile mici distrag atentia de la liniile rochiilor pe care le poarta.

3. Nu te lasa prada modei

Chiar daca moda se schimba constant, nu trebuie sa incerci si tu neaparat cele mai noi piese vestimentare. Alege doar hainele care ti se potrivesc tie, nu pe cele in tendinte. De exemplu, puloverele largi, supradimensionte, sau cizmele inalte pana deasupra genunchiului sunt obiecte vestimentare care se potrivesc femeilor foarte slabe si inalte. Daca esti scunda, aceste piese vestimentare iti vor taia si mai mult din inaltime si te vor face sa arati si mai plinuta. Opteaza in schimb pentru haine care au mai multa forma, care iti pun in evidenta talia si o alungesc.

4. Alege incaltamintea inalta

Pentru a castiga inaltime cel mai mai indicat ar fi sa iti indrepti atentia catre incaltamintea cu toc inalt. In cazul in care nu esti o mare iubitoare a tocurilor, poti incerca niste platforme sau un toc mediu, asociat cu o pereche de colanti sau pantaloni de culoare inchisa ori jambiere. Incearca sa eviti de asemenea sa lasi portiuni vizibile de piele intre incaltaminte si haine.

Sursa foto: lucilleroberts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare