Pentru ea

#tricouri personalizate #cadouri #cadouri personalizate

Tricourile personalizate – cadouri ideale pentru cei dragi

Daca achizitionarea unui cadou ti se pare o corvoada, opteaza pentru tricouri personalizate. Desigur, exista si alte produse care pot fi personalizate, dar tricourile sunt cele mai practice, fiind comode si usor de integrat in tinutele de zi cu zi.

 

Aceste produse sunt considerate a fi daruri minunate cu ocazia zilelor de nastere, a zilelor de nume, a aniversarilor de relatii, Craciunului si Sarbatorilor Pascale, Valentine’s Day, Dragobete, 8 martie si nu numai – le poti oferi de fiecare data cand vrei sa pui pe chipul cuiva drag un zambet!

Tricoul personalizat – un obiect vestimentar practic si nu numai

Un tricou personalizat actioneaza pe trei fronturi: este practic si usor de integrat intr-o tinuta, este comod si amuza atat purtatorul, cat si pe cei care il admira.Cea mai buna modalitate de a obtine un astfel de tricou este sa apelezi la o companie profesionista, care ofera si servicii online, necesare pentru a usura procesul de selectie.

Iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa alegi un tricou personalizat, pentru tine sau pentru a-l oferi in dar cuiva:

  • Este amuzant: Cu siguranta stii faptul ca tricourile personalizate sunt insotite de mesaje si desene amuzante. Poti alege un motto funny pentru un prieten, frate sau coleg, sau o poza draguta pentru prietena care isi sarbatoreste ziua de nastere. Un tricou simplu, alb sau negru, este transformat rapid intr-unul WOW si poate deveni vedeta din dulapul cuiva drag.
  • Este usor de procurat: Acesta este, cel mai probabil, cel mai important motiv pentru care atat de multi oameni aleg sa cumpere tricouri personalizate. Exista multe magazine online care ofera astfel de produse, important este sa il gasesti pe cel care ofera un raport calitate-pret excelent. Nu doar imprimeul conteaza, ci si calitatea acestuia, precum si cea a materialului din care este confectionat articolul vestimentar.
  • Este o idee originala: Adevarul este ca alegerea cadoului potrivit pentru un prieten sau pentru un membru al familiei poate adesea sa fie o mare bataie de cap. Dar tot efortul merita cand vei vedea multumirea de pe chipul celui care il primeste. Un tricou personalizat este o idee de cadou unica, care iti permite sa fii oricat de creativ doresti!
  • Are un pret accesibil:Un tricou personalizat este un cadou ieftin, dar nu foarte-foarte. Pretul unui astfel de obiect personalizat este influentat atat de calitatea materialului, cat si de print, mai exact, de tehnicile utilizate si de rezistenta culorilor.
  • Este mereu la moda: Toata lumea poarta tricouri! Nu am auzit pe nimeni sa spuna ca uraste tricourile sau ca uraste sa le poarte. Da, poate cateodata nu le place design-ul, dar produsul in sine ajunge sa fie purtat oricum. O sa auzi persoane care spun ca urasc pantalonii sau poate puloverele, dar nu o sa auzi pe nimeni ca uraste tricourile, mai ales pe cele personalizate!
  • Iti permite sa fii creativ: Acest tip de obiect vestimentar iti permite orice print, orice mesaj, orice imagine. Doar cerul este limita atunci cand vine vorba de tricouri personalizate! si totusi poti pune universul pe el, daca asta iti doresti.

Ruvix – nu exista limite in ceea ce priveste personalizarea tricourilor!

De aproape 6 ani de cand s-a lansat pe piata, RUVIX a intrat in casele, sau garderobele mai bine spus, unui numar impresionant de persoane. Gama Romgleza a fost cea care a patruns profund in sufletele clientilor, dar pe ruvix.ro mai sunt si alte categorii ce merita sa fie aplaudate (apoi analizate si adaugate pe lista de cumparaturi).

Simple si cu mesaje motivationale, cu mesaje super-amuzante sau cu desene care te fac sa zambesti de fiecare data cand te privesti in oglinda sau in geamul unui autovehicul, tricourile RUVIX devin mai mult decat simple articole vestimentare – un trend, o pasiune, un mod de a te exprima si de a-ti exprima dragostea pentru lumea in care traiesti.

Materiale de calitate, livrare rapida si o intreaga echipa de ruvixi plini de energie si veselie – acceseaza site-ul Ruvix si, daca nu gasesti tricoul cu mesajul pe care il doresti, compune-l tu, trimite-l echipei si bucura-te de un produs cu personalitate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare