Pentru ea

#trenduri pantofi #pantofi #tendinte

Trendurile acestui an in materie de pantofi

 

Pentru a veni in intampinarea femeilor ce isi doresc sa puncteze intodeauna la capitolul stil, desingnerii lanseaza noi colectii de pantofi de dama de care iubitoarele tocurilor inalte se indragostesc rapid.

Specialistii adesea incearca sa le aduca in atentie diverse combinatii de haine si pantofi cu ajutorul carora nu pot da gres la un eveniment important, indiferent de stilul care le reprezinta.

Insa, despre purtatoarele de pantofi stiletto se stie ca nu se multumesc niciodata sa se incadreze in clasicele tipare, ci mai degraba isi doresc sa epateze prin eleganta si rafinament. Extrem de eleganti si versatili, acest tip de pantofi nu e de mirare ca raman preferatii femeilor de atatia ani.

O doamna trebuie sa stie ca tinuta sa per ansamblu va fi una prezentabila doar daca ea se va simti bine si confortabil in ceea ce alege sa imbrace, dar mai ales sa incalte.

Daca aruncam ochii prin revistele de moda si pe site-urile de profil, observam ca, in materie de incaltaminte tredurile conduc si spre pantofi cu platforma, care au revenit in prim plan, acum cu noi modele mult mai nonconformiste si inedite. Daca alegeti sa purtati astfel de incaltari, cu siguranta stiti ca se pot accesoriza in multe feluri putand fi purtati cu tinute lejere de tipul jeansilor sau outfitt-uri office alcatuite din camasi si pantaloni clasici.

In plus, pantofii cu platforma sunt si preferatii femeilor scunde, care aspira la tocuri inalte si confortabile.

Indiferent de ocazie, pantofii sunt si vor ramane iubirea eterna a oricarei femei iar, in prezent, exista cateva perechi de pantofi nemuritori, pe care orice femeie ar trebui sa ii aiba si care isi vor face foarte bine treaba ori de cate ori vei avea nevoie de ei.

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului