Pentru ea

#haine de toamna #pantaloni toamna 2011 #pantaloni de toamna

Trend zone: pantalonii vedeta in toamna lui 2011

Toamna anului 2011 schimba putin rolul pantalonilor in garderoba ta. Daca te-ai obisnuit sa diversifici mai degraba bluzele pe care sa le asortezi restului tinutei, anotimpul rece tranforma pantalonii in noile articole pe care sa le variezi in permanenta.

Alaturi de blugii skinny , care sunt inca de actualitate, sau blugii evazati in stilul anilor '70 care prind tot mai mult teren, pantalonii eleganti au o personalitate proprie la sfarsitul acestui an.

 

Ce model trebuie sa urmaresti?


Vedetele noului sezon sunt pantalonii cu croiala usor masculina, de inspiratie retro, care isi propun sa atraga atentia asupra soldurilor, pentru o nota suplimentara de feminitate.

Designerii iti recomanda modele taiate in linii drepte, cu talie inalta, cu mansete si pense, pe care sa ii asortezi cu camasi cambrate sau topuri fluide.

Cromatica in tendinte graviteaza toamna aceasta in jurul culorilor calde, de la nude la caramiziu sau maro caramel.

 

Modelul cu mansete


Pantalonii cu mansete in zona gleznei se bucura de toata atentia in aceasta toamna, asa ca asigura-te ca iti completezi garderoba cu acest model inainte sa se instaleze frigul naprasnic.

O pereche de pantofi cu toc mediu si varf ingust se potrivesc de minune la birou sau la intalnirile formale la care trebuie sa participi.
 

Modelul cu talie inalta si evazat


Cauta o pereche de pantaloni cu talia inalta si croiala evazata pentru un aer de diva retro:

Foto: madame.ro; sketch42blog.com


 

Modelul drept cu dunga


Pentru o aparitie rafinata, care sa inspire stilul “la 4 ace”, alege modelul drept cu dunga si pense in zona bazinului. Picioarele tale vor parea mai lungi ca niciodata:
 

Modelul harem


Daca esti adepta unui stil vestimentar mai casual, nu uita de pantalonii harem cu turul lasat, care raman in voga si in sezonul rece din 2011. O nota importanta este insa eleganta, asa ca orienteaza-te dupa un material precum stofa si alege un model cu pense si mansete, elementele de baza in aceasta toamna:



Foto: sketch42blog.com
 

Colantii


Colantii se mentin in voga in sezonul rece, cata vreme sunt grosi si amintesc de pantalonii de calarie. Creatorii de moda propun insertii de piele in zona coapsei si in interiorul gambei. Poarta-i cu cizme inalte pana la genunchi si vei avea, fara doar si poate, o aparitie de neuitat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare