Pentru ea

# toamna iarna 2011 #tendinte culori # culori toamna #trend culori #culori aprinse #haine culori

Trend alert toamna-iarna 2011: culorile aprinse

Nuante vibrante de galben, verde, albastru, mov, roz si oranj sunt alegerile perfecte pentru reprezentantele sexului frumos care vor sa atraga toate privirile asupra lor in acest sezon. Culorile aprinse sunt din nou la mare cautare in perioada toamna- iarna 2011 , fie ca vorbim de pulovere , pantaloni, fuste, rochii, genti sau pantofi.

Extrem de populare vara aceasta, tonurile indraznete raman in radarul modei cel putin pana la anul. De la haine confortabile, blazere sau rochii elegante , culorile tari constituie impreuna o poveste de dragoste.

 

Optiuni fierbinti


Alege nuante foarte pigmentate care sa-ti complimenteze aspectul natural al pielii si pregateste-te sa intorci capete.

Un pont foarte hot oferit de designeri este sa combini tonuri aprinse cu nuante nude, pentru un efect mai sofisticat si pentru a nu risca sa-ti asortezi tinuta in mod gresit.

Reinnoirea garderobei pentru noul sezon poate fi o adevarata provocare. Cu toate ca toamna inseamna de obicei mult gri, maro sau nuante rumenii, racoarea de afara va fi intampinata in moda de culori distractive, astfel incat sa poti pastra alaturi de tine optimismul verii.

foto : becomegorgeous.com

Odata ce temperaturile incep sa scada treptat, solutia cea mai accesibila este sa te orientezi catre tinute placute pentru ochi, adica sub nicio forma negre.

Hainele si jachetele isi vor face loc in dulapul tau peste o luna, deci a sosit momentul sa incepi sa cauti cele mai flatante variante pentru silueta ta, tinand cont de curentul actual.

Uita de variantele monocromatice si orienteaza-te catre blocuri de culoare, te sfatuiesc cei de la Fendi sau Gucci. Acest lucru inseamna ca poti crea un outfit combinand doua sau mai multe blocuri de culori intr-un singur ansamblu.

Foto: becomegorgeous.com

 

Alternative


In fine, daca galbenul-canar sau fucsia este prea mult pentru tine cand vine vorba de imbracaminte, nu uita ca pana si cel mai simplu accesoriu precum o curea sau un colier care iese in evidenta iti poate innoi imaginea instant.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului