Pentru ea

#incaltaminte #stil #tenisi #incaltaminte sport #tendinte primavara 2012 #tenisi de lux # incaltaminte de primavara

Trend alert: tenisi de lux pentru primavara 2012

Cu toate ca iarna se afla departe de a parasi meleagurile noastre, tendintele pentru lux pentru urmatorul sezon calduros.

Pantofii clasici sport au suferit o transformare extrem de moderna si opulenta. Cele mai populare modele pentru primavara 2012 au aplicatii stralucitoare, tinte, culori vibrante si imprimeuri neobisnuite pentru veteranul tenis.

Desigeri de prestigiu, precum Giuseppe Zanotti, Lanvin, Jimmy Choo si Mason Martin Margiela si-au completat palmaresul cu tenisi neasteptat de sclipitori.

Tenisi cu siret, fermoar si tinte

Giuseppe Zanotti isi indeamna simpatizantii sa iasa cu adevarat in evidenta, prin tinute perfect adaptate tenisilor sai nonconformisti: material argintiu electric, siret si fermoar in cadrul aceluiasi model si tinte aurii.

Lavin adopta o abordare mai "cuminte", in aceeasi nota cromatica: tenisi camel, cu siret crem si varf auriu.

Foto: becomegorgeous.com

Tenisi cu strasuri

O alta varianta neobisnuita este inaintata de Jimmy Choo si Coverse: tenisi cu strasuri, un model contrastant sport-elegant.

Jimmy Choo a combinat pielea intoarsa maro cu paiete aurii, pe cand brandul Converse a ramas pe linia alb-argintie, cu strasuri metalice.



Foto: becomegorgeous.com

Tenisi cu animal print

Imprimeurile si-au extins popularitatea in cele mai neobisnuite directii: incaltamintea sport. Giuseppe Zanotti lanseaza tenisii cu animal print, in nuante sobre de negru, maro si bej. Fermoarul lateral si cel din partea din spate a piciorului va fi, cu siguranta, un detaliu must-have pentru aceasta categorie de pantofi sport.



Foto: becomegorgeous.com

Tenisi viu colorati

O alta categorie de tenisi in voga pentru primavara 2012 sunt cei viu colorati, in dungi puternic pigmentate sau cu imprimeuri florale multicromatice.

Pierre Hardy propune un astfel de model clasic, discret, cu o banda rosie in jurul fermoarului lateral. Adidas ne surprinde cu o abordare mult mai excentrica, incluzand imprimeul floral in modelul tenisilor sport din cea mai noua colectie.

Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare