Pentru ea

#stil #haine #sacou #tendinte primavara 2012 # haine primavara #sacou cu imprimeu

Trend alert primavara 2012: sacoul cu imprimeuri

Cum niciodata nu este prea devreme pentru a introduce in garderoba piesele vestimentare care prind popularitate pentru sezonul urmator, indreapta-ti atentia catre sacoul cu imprimeuri . Acesta va fi cu siguranta vedeta perioadei primavara- vara 2012 , iar vestea nu poate decat sa te bucure.

Sacoul cu imprimeuri este elegant, feminin si are un efect deosebit in aproape toate tinutele la care il adaptezi. In 2012, il poti purta cu rochii si fuste, pantaloni si blugi. Variantele sunt nenumarate, iar tu ai o singura regula de respectat: speculeaza simfonia culorilor!

Sacoul cu imprimeu floral

Imprimeurile florale inspira romantism si senzualitate, iar ASOS si Dolce&Gabbana au profitat din plin de acest efect minunat in colectiile lor pentru sezonul primavara-vara 2012.

Combina sacouri mini sau midi in diverse mixuri de culori (rosu si verde, bej si galben, negru si lila, bej si rosu) cu bluze uni si pantaloni clasici, simpli. Ai grija sa nu supraincarci vizual ansamblul vestimentar ales!




Foto: becomegorgeous.com

Sacoul cu imprimeu geometric

Daca iti plac imprimeurile chic in careuri, dungi si alte forme geometrice, primavara iti surade. Sacoul cu un design de acest tip va deveni un must-have in 2012, motiv pentru care ai nevoie de cel putin trei variante incantatoare, potrivite pentru a-ti completa garderoba: sacoul cu model scotian, sacoul in dungi alb-negru si sacoul cu imprimeu marinaresc .

Brandul Nastygirl a lansat toate cele trei versiuni:



Foto: becomegorgeous.com

Sacoul animal-print

Imprimeurile de tip " animal print " continua sa domine tendintele industriei de moda in 2012, de aceea se regasesc in preferintele designului pentru sacouri in aceasta primavara. Blana tigrului, a leopardului si a altor feline salbatice va inspira cu siguranta cele mai noi colectii de sacouri in perioada urmatoare.



Foto: becomegorgeous.com

Croiala sacoului cu imprimeuri nu are un reper fix conform trendului in curs: poate fi dreapta sau clos, de lungime medie sau mini, cu nasturi sau fermoar. Esentiale sunt combinatiile cromatice si adaptarea lor restului tinutei, astfel incat sa arati minunat, in acord cu tendintele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare