Pentru ea

#palton #haina de iarna #print

Trend alert: haina de iarna cu print

Iarna nu s-a terminat, iar reducerile de preturi iti permit acum sa alegi hainele care vor ramane in trenduri si sezoanele viitoare. haina de iarna cu print face parte dintre trendurile care vor rezista pana in 2012.

Hainele de iarna monocolore raman o necesitate pentru ocaziile elegante, insa printurile au castigat teren in ultimul sezon.

Imbogateste-ti garderoba de iarna cu o haina sau palton cu imprimeu, care sa alunge monotonia sezonului rece.

Renunta la alegerile clasice si cauta hainele de iarna cu print, care te ajuta sa renunti la aspectul mohorat al garderobei lunilor reci.

Marc Jacobs, Milly. Sursa foto: Elle.com

Colectiile de iarna Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta, Tommy Hillfinger si Marc Jacobs au imbratisat stilul vesel al hainelor de iarna multicolore, cu imprimeuri, care pot completa chiar si o tinuta eleganta.

De la printuri clasice nordice pana la modele abstracte, hainele de iarna din acest sezon au gasit modalitatea perfecta de a alunga tristetea zilelor mohorate de iarna.

Basso and Brooke, Dolce and Gabbana. Sursa foto: Elle.com

Dolce & Gabbana au adus primavara pe podiumul prezentarilor de moda, prin modelele florale ale hainelor de iarna, in timp ce Max Mara a imbogatit clasicul palton negru cu modele delicate in alb.

Printul poate transforma o simpla bucata de material intr-o opera de arta, iar tendintele futuriste si-au facut si ele aparitia in colectiile de iarna.

Max Mara, Nanetter Lepore. Sursa foto: Elle.com

Basso and Brooke si Nanette Lepore au prezentat haine de iarna cu imprimeuri in culori aprinse , cu forme geometrice si digitale, care au estomat granita intre urban si elegant.

Animal-print ramane o tendinta hot cand e vorba de haine de iarna, iar dungile si carourile s-au impus in colectiile Tommy Hillfinger si Marc Jacobs.

Oscar de la Renta, Tommy Hillfinger. Sursa foto: Elle.com

Dupa ce ai ales imprimeul ideal pentru tine, cauta paltonul cel mai potrivit pentru forma corpului tau, pentru a-ti pune in valoare atu-urile si in sezonul rece..
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului