Pentru ea

#haine toamna #rochie rosie #tendinte toamna # toamna iarna 2011 #combinatii rosu roz #rochii vedete

Trend alert: combinatia rosu si roz

Tendintele vestimentare demonstreaza inca o data ca stilurile considerate odinioara a fi gafe monumentale de imagine se pot transforma peste noapte intr-un adevarat trend. Combinatia rosu si roz a devenit cea mai noua alaturare dezirabila de culori pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Blocurile de culori se bucura de toata atentia designerilor in anotimpul rece, iar combinatia dintre roz si rosu s-a transformat intr-o tendinta fierbinte, placuta chiar si de starurile internationale.

Sarah Jessica Parker, Emma Stone, Victoria Justice sau Zoe Saldana si-au condimentat aparitiile cu ajutorul alaturarii neasteptate dintre cele doua culori.

Desi s-ar putea spune ca efectul vizual trimite catre felicitarile siropoase specifice Zilei Indragostitilor, creatorii de moda sunt de parere ca rosul si rozul impreuna emana feminitate si eleganta.
 

Emma Stone

Emma Stone ales aceasta combinatie indrazneata pentru premiera filmului " Friends With Benefits ", unde a purtat o rochie cu maneca lunga si aplicatii bufante, accesorizata cu pantofi intr-o nuanta nude si o poseta-plic de culoarea bronzului. Reactiile au fost cat se poate de pozitive.
 

Sarah Jessica Parker

Cele mai noi schimbari in moda sunt adoptate cu repeziciune de Sarah Jessica Parker, iar combinatia rosu-roz nu putea sa faca exceptie. Actrita a promovat o tinuta din colectia de toamna aceasta a lui Prabal Gurung: pantaloni evazati de un roz puternic, bluza ultra-feminina de un roz aprins si pantofi albi cu varful ascutit, o alta tendinta de actualitate a sezonului.



Foto: hollywoodlife.com
 

Zoe Saldana

O alta tinuta marca Prabal Gurung in acest stil cromatic a fost adoptata de actrita Zoe Saldana pentru petrecerea data de Vanity Fair cu ocazia Oscarurilor. Rujul rosu intens s-a integrat perfect in look-ul foarte modern, alaturi de sandalele fuchsia din satin.


Foto: redcarpet-fashionawards.com
 

Victoria Juice

Victoria Juice a adus un aer foarte senzual si provocator tinutei in combinatia roz-rosu, purtand o rochie cu decupaje sexy pe care a combinat-o cu pantofi negri, eleganti.



Foto: redcarpet-fashionawards.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului