Pentru ea

#top closet #tinute #haine #stil feminin

TopCloset.ro - haine accesibile pentru toamna si iarna lui 2021

Topcloset.ro e un magazin online lansat de mai bine de 2 ani care isi propune sa aduca haine calitative, din materiale rezistente si foarte confortabile la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Toate articolele vestimentare de pe site sunt pentru femei.

Toamna lui 2021 a inceput deja pe TopCloset pentru ca si-au facut aparitia noile colectii de veste, poncho, geci matlasate sau din blanuri. Hainele sunt alese cu atentie in functie de cele mai noi trenduri, pentru a tine pasul cu moda orice tinuta ai alege.

Chiar daca nu au etichete de la branduri renumite, e bine de stiut ca nu exista aproape nicio diferenta intre materialele acestor haine si a celor din magazinele cele mai populare din mall-uri. Daca nu pui pret pe brand neaparat, vei arata la fel de fashion in hainele lor.

Momentan toamna aceasta sunt vedete Vestele si Gecile, pe care le gasiti in stocuri de la cea mai mica marime (XS) pana la marimi mari si foarte mari (6XL).

Urmeaza cat de curand stocuri noi de geci matlasate pentru iarna, care au o calitate ireprosabila, sunt calduroase, impermeabile si gasiti lungimea perfecta pentru orice inaltime.

Pentru doamnele sau domnisoarele care isi gasesc foarte greu geci, blugi sau chiar rochii in marimi mai mari, exista o categorie pe site dedicata de haine pe marimi mari si foarte mari de la 2XL pana la 6XL.

Ce trebuie sa stii inainte sa comanzi:

  • Fii cu ochii pe site, apar colectii noi in fiecare saptamana.
  • Daca nu esti convinsa de marime, te asiguram ca tabelul cu marimi e cat se poate de exact fiindca toate produsele de pe site sunt masurate individual.
  • Daca te abonezi la newsletter-ul TopCloset primesti discount 10%.
  • Echipa de suport e prompta si gata sa te ajute in caz de retur sau orice alte informatii, atat pe Messenger cat si la telefon.
  • Hainele comandate le poti returna in 14 zile daca nu iti plac sau nu sunt pe masura asteptarilor.

Categoriile cele mai populare de pe site sunt: rochiile, gecile, vestele din fas, veste din blana, blanuri, treningurile si blugii.

Materialele hainelor sunt de calitate inalta: bumbac, catifea, blana ecologica, blana naturala, etc.

In concluzie, fiecare colectie de haine TopCloset iti ofera tot ce ai nevoie in garderoba (ca piese esentiale), sunt haine calitative si foarte, foarte accesibile.

Sursa foto: topcloset.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare