Pentru ea

#stil #rochii #rochii vedete #tinute vedete # tinute covorul rosu #tinute neinspirate vedete

Top tinute neinspirate pe covorul rosu

Numeroasele aparitii publice ale celebritatilor starnesc, de cele mai multe ori, admiratie si critici pozitive . Incercarea vedetelor de a epata in lumina reflectoarelor nu are intotdeauna efectul scontat, iar presa este prima voce care atrage atentia asupra gafelor vestimentare de proportii. Iata cateva tinute neinspirate purtate de divele hollywoodiene pe covorul rosu .

Creatiile avangardiste, materialele nepotrivite si nuantele gresit alese sunt criticile cele mai frecvente pe care vedetele le indura pentru tinutele lor nepotrivite.

Madonna

Pe data de 23 ianuarie, Madonna a adus prea mult dramatism pe covorul rosu al evenimentului W.E. din New York. Cantareata, recent transformata in regizor, si-ar fi atras rafale de aplauze cu rochia din catifea cu model gotic, daca ar fi renuntat la manecile din tiul mult prea voluminoase.

Vanessa Hudgens

Tanara actrita a purtat o rochie maxi, intr-o nuanta moderna de tangerin, la premiera filmului Journey 2: The Mysterious Island, care a avut loc pe data de 17 ianuarie in Australia. In timp ce machiajul este foarte reusit, rochia pare cu doua numere mai mari decat ar fi avut nevoie Vanessa. In plus, sutienul negru a fost vizibil pe toata durata sedintei foto pe covorul rosu.



Foto: ivstatic.com

Cameron Diaz

Cameron a aflat ca bulinele polka sunt la moda, de aceea a ales un astfel de imprimeu pentru rochia pe care a purtat-o la evenimentul de moda Dior Haute-Couture din Paris, pe data de 23 ianuarie. Sandalele negre cu multe barete incarca excesiv piciorul pentru a arata bine in acest context, iar lipsa unei pete de culoare face ca tinuta sa fie prea monotona.

Snooki

Snooki a adoptat o tinuta prea vulgara pentru seara de Revelion, pe care si-a petrecut-o la Palms Hotel din Las Vegas. Pantalonii foarte scurti nu au facut o combinatie reusita cu decolteul indraznet, care lasa sa se intrevada sutienul roz-bombon in mod dizgratios.

Foto: ivstatic.com

Paula Abdul

Tinuta Paulei Abdul este atat de colorata, incat provoaca dureri oculare privind-o. Membrul juriului X Factor a purtat, cu ocazia finalei concursului din Las Vegas pe 22 decembrie, un costum deux-piece cu top roz tipator si fusta portocalie, multe pietre stralucitoare si accente puternice laolalta. Cateodata, simplitatea este calea cea mai buna de urmat.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare