Pentru ea

#stil #rochii # top vedete #rochii vedete #stil neinspirat #stil vedeta

Top stiluri neinspirate de vedeta

Chiar daca celebritatile beneficiaza de sfatul profesionistilor atunci cand isi aleg tinutele, se intampla sa mearga prea departe cu determinarea de a fi originale si foarte chic. Aceleasi staruri laudate recent de criticii de moda pentru alegerile vestimentare deosebite, fac exces de zel si ajung pe lista neagra de "prost imbracate". Iata cateva stiluri "proaspete" neinspirate ale vedetelor.

LeAnn Rimes

LeAnn Rimes a incercat sa-si ascunda trupul filiform la un eveniment important de la inceputul luniii decembrie, cu o rochie-capa verde smarald, fara niciun fel de croiala. Pe langa formatul total neadaptat constitutiei, cantareata a mai facut o alegere neinspirata: botinele decupate negre si cerceii voluminosi, accesorii care ar si-ar fi gasit locul in oricare alt ansamblu vestimentar.

Lady Gaga

Excentrica Gaga a reusit sa trezeasca fiori de uimire in jur la gala internationala a premiilor Emmy 2011 . Solista s-a afisat intr-o rochie asimetrica decupata in zona coapsei stangi, din talie pana la nivelul genunchiului. In plus, artista pare ca paseste pe marginea de jos a creatiei bizare. Oricum ar fi, tinuta sa se afla in afara limitelor bunului gust.



Foto: ivstatic.com

Kate Moss

Supermodelul Kate Moss nu a reusit sa smulga rafale de aplauze pentru aparitia sa la British Fashion Awards din Londra, desi rareori da gres la capitolul vestimentar. Vedeta a aratat ca o sirena captiva in plasa pescarului, intr-un sens negativ al cuvantului. Rochia iesita din comun nu exceleaza din niciun punct de vedere.

Nicki Minaj

Cascadoarea in materie de moda, Nicki Minaj, a purtat o richie Versace perfect mulata pe formele ei voluptoase la gala Billboard Women in Music din New York. Problema consta in detaliile usor vulgare are creatiei de lux, care ne duce cu gandul la kitsch si muzica de petrecere de slaba calitate.



Foto: ivstatic.com

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, o alta figura iconica a peisajului de moda international, a reusit sa exagereze cu exprimarea originalitatii proprii. Vedeta din "Sex and The City" a purtat la o emisiune TV o palarie gigantica intr-o forma avangardista, demna de filmele SF cu extraterestri. Criticii nu stiu cum sa clasifice stilul: o opera de arta sau un esec stilistic?



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului