Pentru ea

#stil #rochii #rochii maxi #tendinte rochii maxi #rochii maxi 2012

Top rochii maxi pe care le poti purta tot anul

Iubitoarele de moda stiu sa previna efectele negative ale recesiunii economice, achizitionand rochii maxi pe care sa le poata purta tot anul, impreuna cu alte piese vestimentare potrivite. Un motiv in plus pentru care ar trebui sa adopti aceasta strategie este popularitatea de care se bucura rochiile lungi in 2012, dupa ce au beneficiat de aceeasi atentie si anul trecut.

Cateva achizitii destepte in aceasta primavara te vor ajuta sa iti salvezi bugetul la toamna, cand vei putea reintroduce femininele rochii maxi in tinutele zilnice cu jachete si botine chic. Iata ce modele sunt recomandate pentru a fi purtate tot anul:

Rochia maxi asimetrica

Rochia maxi asimetrica, mai scurta in zona gambelor, este o varianta excelenta pentru adaptarile inteligente la tinutele de sezon. Pentru a spori caracterul versatil al modelului, alege o nuanta pastel sau neutra, usor de asortat diverselor tipuri de ansambluri vestimentare.

Rochia maxi neagra

Asa cum bine banuiesti, o rochie maxi neagra, cu model cat mai simplu, este cel mai usor de redaptat in functie de sezon. Arata minunat in orice combinatie, iti subtiaza silueta si te insoteste cu fidelitate ani de-a randul, fara sa se demodeze.

 




Foto: refinery29.com

Rochia maxi in dungi

Imprimeurile in dungi sunt extrem de populare anul acesta, prin urmare o rochie maxi cu acest model va fi o investitie desteapta, cel putin pentru anul curs. Daca iti doresti functionalitate maxima in tranzitia de la o tinuta la cealalta, opteaza pentru clasicul tipar alb-negru.

Rochia maxi tricotata

O alta optiune demna de luat in seama este rochia maxi tricotata, suficient de casual pentru a fi purtata in zilele relaxate de primavara tarzie si vara, dar dintr-un material care se incadreaza perfect in "peisajul" anotimpului rece.



Foto: refinery29.com

Rochia maxi in degrade

Designul in degrade a revenit in tendinte si ameninta puternic ierarhia trendurilor in 2012. Aceasta veste nu poate decat sa te bucure, pentru ca un model cafea cu lapte-crem merge de minune atat primavara, cat si toamna.

Rochia maxi oranj

Cata vreme optimismul oranj se anunta a fi culoarea cea mai reprezentativa pentru tendintele cromatice ale anului in curs, sigur ca o rochie maxi in aceasta nuanta seducatoare nu poate sa iti lipseasca din garderoba, indiferent de anotimp .




Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare