Pentru ea

#lenjerie sexy #lenjerie intima #ziua indragostitilor #lenjerie ziua indragostitilor

Top lenjerii sexy de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este sarbatorita de amorezii din lumea intreaga in moduri diferite, dar care transmit la unison importanta iubirii in viata noastra. In afara de cina romantica si lumanarile parfumate care iti vor decora dormitorul, ar fi recomandat sa ai in vedere si cateva lenjerii sexy perfecte pentru o seara speciala.

Urmatoarea lista de lenjerii sexy pentru Ziua Indragostitilor te poate inspira in alegerea tinutei provocatoare de Sfantul Valentin, cu ajutorul careia sa iti incanti partenerul din toate punctele de vedere.

Set din 3 piese cu dantela

Celebra marca Victoria's Secret propune pentru Valentine's Day 2012 o lejerie din 3 piese cu dantela, roz inchis, disponibila in editie limitata. Setul contine sutien cu push-up , centura-suport cu bretele ajustabile si bikini asortati.

Setul din satin alb-negru

Imprimeurile grafice cu dungi alb-negre sunt foarte populare in randul tendintelor de sezon, asadar un set din satin cu acest model va fi deosebit de potrivit pentru Ziua Indragostitilor din acest an. O astfel de alegere va fi perfecta pentru tine daca nu esti adepta clasicului roz si daca apreciezi mai degraba confortul, decat o imagine care abunda in sexualitate.



Foto: ivstatic.com

Bikini cu funda din satin

Orice femeie trebuie sa detina cel putin 3-4 perechi de bikini deosebit de atragatori. Anul acesta, Betsey Johnson a lansat o linie de lenjerie intima tanga cu volane discrete si fundite din satin, detaliu care se bucura de multa notorietate in cadrul trendului actual.

Body din dantela

Pentru un efect neasteptat asupra ochiului indragostit al iubitului tau, opteaza pentru un body senzual din dantela, care sa scoata la iveala femeia fatala din tine si sa pastreze totodata acea umbra irezistibila de mister. Topshop.com iti ofera un astfel de exemplu reusit, din care te poti inspira la cumparaturi saptamana aceasta.



Foto: ivstatic.com

Set din matase satinata

Poti afisa o imagine vintage-chic, chiar si prin intermediul unei lenjerii intime inspirate. Alege un set din matase satinata, cu boxeri incretiti si sutien cu cupa intreaga. O nuanta delicioasa de cafeniu il va face sa te doreasca si mai puternic.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare