Pentru ea

#stil feminin #haine de toamna # tendinte toamna 2011 #haine toamna 2011

Top elemente noi in garderoba ta pentru toamna 2011

Toamna anului 2011 este mai vesela ca niciodata si aduce elemente noi si viu colorate in garderoba ta. Fie ca vorbim de nuante aprinse pentru toate articolele de vestimentatie sau ne referim la tendintele in machiaj, curajul de a iesi in evidenta este obligatoriu in nou sezon.

Iata care sunt principalele elemente pe care tinutele tale trebuie sa le contina pentru a fi in voga toamna aceasta:

 

Rosul aprins


Regula in noul anotimp este simpla: culoare, culoare, culoare. Trecerea de la rochitele negre si bej la cele rosii ca focul poate fi destul de dificila, insa merita experimentul daca vrei sa intorci toate capetele din jur.

 

Pantaloni in culori vesele


O idee inspirata pentru aceasta toamna este sa alegi o pereche de pantaloni deschisi la culoare, care sa-ti flateze formele. Indiferent ca vorbim despre cei in croiala dreapta, cu talie inalta sau skinny, nu alege negrul! Movul iti va pune in valoare feminitatea, de pilda.

 

Lungimi dramatice


Rochiile maxi si fustele lungi pana in pamant raman inca la moda, insa toamna aceasta trebuie sa ne placa in tonuri vesele, precum verdele intens. Alege modele vaporoase, in valuri, care iti vor da un aer misterios si elegant.

 

Elementele de inspiratie etnica


Aduna-ti toate suvenirurile din vacanta si vezi ce coliere ai achizitionat cu tematica specifica locuitorilor din tari diferite. Bijuteriile din Egipt, Africa, Turcia sau orice alte regiune speciala sunt acum potrivite sa le porti.

 

Blana ecologica


Fiecare femeie trebuie sa detina o vesta din blana ecologica in acest sezon. Se poate purta peste o rochie sau in combinatia pulover -blugi, atat in culori neutre , clasice cat si in combinatii indraznete de nuante aprinse.

 

Rujul rosu


Se poarta buzele sangerii, asadar senzualul ruj rosu este un must-have in aceasta toamna. Daca tenul tau nu se simte pus in valoare de aceasta culoare, incearca variatii de coral, fuchsia sau pruna.

 

Fuste cu fanta inalta


Fustele maxi sunt extrem de indrazneste sezonul acesta, cu fanta care porneste de la jumatatea coapsei. Designerii iti recomanda sa le porti cu un tricou largut sau un pulover casual.

 

Dantela


Dantela ramane un element obligatoriu pentru tinutele tale si se potriveste de minune ca detaliu pentru o fusta din matase, delicata si foarte feminina.

 

Fustele din piele


Investitia intr-o fusta din piele ar fi mai mult decat inspirata toamna aceasta.

 

Culoarea mustarului


Cea mai noua nuanta trendy a sezonului este mustarul. Alege o geanta casual in acest tipar si vei fi in pas cu moda.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare