Pentru ea

#stil feminin #halloween #costume sexy #tinute sexy #tinute de halloween #costume halloween

Top costume sexy pentru Halloween

Fie ca urmeaza sa participi la o petrecere de Halloween cu colegii de munca sau cu prietenii, fie ca vrei sa-ti petreci seara de 31 octombrie acasa impreuna cu iubitul tau, o tinuta indrazneata si "jucausa" te va face cu siguranta vedeta evenimentului. Iata cateva costume sexy care te scapa de nevoia de a face o vraja pentru a deveni irezistibila de Halloween.

Exista o serie intreaga de variante "obraznice" care te pot ajuta sa-ti construiesti un look greu de uitat. Iata o parte dintre acestea:

Majoreta sexy

Impresioneaza privitorii de sex masculin cu un costum sexy de majoreta. O fusta mini cu pliuri, un decolteu curajos si doua pampoane colorate sunt elementele-cheie ale unui costum reusit de Halloween.

Menajera harnica

Un costum foarte mulat de menajera, disponibil in magazinele de profil, te va transforma in starul petrecerii. Ai grija sa includa in model dantela, un sort alb si un pamatuf de praf pentru un efect vizual de maxim impact.



Foto: ivillage.com


Agentul FBI


Nimic nu va fi mai sexy decat sa apari imbracata in agent FBI. O pereche de pantaloni-pana negri, o bluza obisnuita (decoltata) pe care sa imprimi cele trei litere sugestive si o pereche de catuse sunt tot ce ai nevoie. Poti completa costumul cu o sapca neagra, simpla, pe care sa scrie tot denumirea institutiei pe care o reprezinti de Halloween.

Campioana boxului

Vrei sa-i surprinzi pe toti cu un K.O. vizual instantaneu? Alege un costum de box adaptat formelor tale feminine, cu pantaloni scurti si o bustiera mini prinsa cu sireturi. Deasupra, poarta un capot din matase si accesorizeaza-ti aparitia manusi de box.

Foto: ivillage.com

Iubita lui Mickey Mouse

Un alt costum original si foarte sexy pentru Halloween poate fi cel al iubitei lui Mickey Mouse, personajul Disney pe care l-ai indragit cu siguranta in copilarie. Urechiusele cu fundite, combinatia rosu-negru cu buline si parul desfacut, aranjat in bucle lejere te va transforma in cea mai senzuala aparitie de Halloween.

Regina de inima rosie

Totul este permis in dragoste si razboi, asa ca joaca-ti cartile bine cu acest costum regal foarte sexy. O diadema stralucitoare si o pereche de cizme rosii cu tocul cui nu trebuie sa-ti lipseasca din tinuta.

Super-Femeia

Nu ai nevoie de puteri supranaturale pentru a impresiona daca vei alege sa porti un costum de Super-Femeie. Ai grija sa alegi un model al carui corset sa-ti scoata in evidenta bustul si pregateste-te sa fii aplaudata.



Foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare