Pentru ea

#rochii #imprimeuri florale #tendinte moda 2014 #umbrele fondante #fuste transparente

Top 6 cele mai populare tendinte in moda din 2014

Pantofii ortopedici, fustele midi, blugii si sirurile de litere suspendate sunt principalele caracteristici ale modei in 2014. De la imprimeurile florale pana la nuantele fondante, pasteluri sau culorile stralucitoare, acestea tendintele in fashion de care va trebui sa tii cont anul acesta. Iata top 6 cele mai populare tendinte in moda in 2014.


1. Imprimeurile florale subtile

In 2014, imprimeurile florale se mentin in tendinte. Fie ca sunt simple sau 3D, acestea trebuie sa fie prezente in principal pe marginile hainelor. Asadar, uita de extravagantele imprimeuri florale ce acopera intreaga vestimentatie si adopta unele simple si cat si mai subtile, care sa emane o eleganta pura si foarte sic.

2. Umbrele fondante

Pastelurile si nuantele fondante sunt la mare cautare in 2014, asa ca nu ezita sa porti si tu anul acesta culori cat mai dulci si mai placute cromatic. Fie ca le porti din cap pana in picioare sau pe portiuni, umbrele fondante nu trebuie sa lipseasca din vestimentatia ta in 2014.

3. Fii stralucitoare

Satinul si nuantele metalice cat mai colorate aduc o nota glamour tinutelor tale in 2014. Pentru o atmosfera stralucitoare rece poti purta un costum de satin sau chiar tesaturi mai dramatice, fie ca mergi la munca sau la o petrecere cu stil.

4. Logo-Mania

In acest sezon, logourile sunt vedete in moda. Stilul anilor '90, incarcat de litere suspendate si cu un mesaj sugestiv, sunt un must-have in 2014. Asadar, indiferent de locul in care mergi, anul acesta nu uita sa porti si logourile atat de banale, insa cu un efect uimitor.


5. Transparenta

Designerii mizeaza si anul acesta pe transparenta. Topurile, fustele, rochiile si camasile cu o transparenta subtila si foarte eleganta se mentin si ele in topul preferintelor marilor creatori de moda in 2014.


6. Fustele cu pliuri

Garderoba ta nu va fi completa in 2014 daca nu iti achizitionezi si o fusta cu pliuri. Aceste piese vestimentare atat de simple emana o eleganta de neegalat fie ca sunt mini, maxi sau chiar midi.



Sursa foto: graziadaily.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare