Pentru ea

#articole vestimentare #haine #stil feminin #garderoba

Top 3 articole articole vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba!

Mai este foarte putin pana la inceputul iernii, asa ca, daca nu ai apucat sa iti faci cumparaturile pentru a te pregati de sezonul rece, acum este momentul potrivit! Temperaturile sunt in scadere, iar diferenta dintre zi si seara este destul de mare. Bineinteles, daca nu ai timp sa mergi prin magazine, ai intotdeauna optiunea de a-ti achizitiona cele necesare online!

 

Motivul pentru care este recomandat sa pui in cosul de cumparaturi articolele vestimentare de iarna pe care le doresti, inca de pe acum, este destul de simplu: ai ocazia de a profita de reducerile mid season sale, la piesele din colectia toamna-iarna 2018. In plus, foarte curand, comerciantii vor pune la vanzare si produsele mai groase, astfel incat ai siguranta ca stocul pentru articolele ale preferate nu este epuizat!

Iata lista cu cele mai necesare haine si incaltari pentru sezonul rece

Ghete, bocanci si cizme

Ideal ar fi ca in garderoba ta sa existe cel putin o pereche din aceste trei tipuri de incaltaminte mentionate. Astfel, vei fi pregatita pentru orice situatie si orice eveniment, bucurandu-te de acelasi confort! Ghetele sunt ideale atunci cand afara nu este zapada sau umezeala puternica. Exista modele casual, pentru purtarea de zi cu zi, dar si mai elegante, cu toc sau fara, pentru ocaziile speciale. O pereche de cizme te va ajuta sa suporti mai usor capriciile vremii din lunile de iarna, asa ca nu trebuie sa-ti lipseasca de pe lista ta de cumparaturi! Si aici ai optiunea de a lua in considerare stilul tau vestimentar preferat, pentru ca exista o mare varietate de modele din care poti alege. Nu in ultimul rand, daca planuiesti calatorii la munte sau daca, pur si simplu, iti place sa adopti un stil casual sau sport, cumpara bocanci pentru dama de calitate, rezistenti, care iti vor tine de cald si care vor impiedica umezeala sa ajunga la piele!

Palton

Paltonul reprezinta un articol vestimentar foarte potrivit pentru tinutele business sau elegante. Spre deosebire de geci, care sunt foarte eficiente impotriva frigului, insa nu se potrivesc intotdeauna cu ocaziile mai speciale, paltoanele pot fi purtate impreuna cu o rochie sau cu o fusta mai deosebita. Se asorteaza la fix cu cizmele cu toc, dar si cu cele inalte, peste genunchi!

Fular, manusi si caciula

Pentru ca pot fi considerate accesorii, este usor sa uiti de ele atunci cand faci lista cu articolele vestimentare necesare. Insa, acestea sunt foarte importante pentru confortul tau in timpul sezonului rece. Caldura se pierde prin extremitatile corpului, asa ca, pe langa incaltari de calitate, ai nevoie de o caciula groasa si de manusi. Gatul este o zona foarte sensibila, asa ca trebuie protejata prin intermediul unui fular. Alege piesele care se potrivesc celorlalte haine din garderoba sau din cosul de cumparaturi, pentru a obtine tinute superbe!

Pe langa cele mentionate, este bine sa ai cel putin doua perechi de pantaloni mai grosi, fie ca sunt din denim ori din stofa, sosete groase, din materiale naturale, precum bumbacul, pulovere si malete, care asigura o temperatura constanta si un grad de confort termic sporit!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare