Pentru ea

#tinute #stil feminin

Top 10 tinute in care vei straluci la orice eveniment

Alegerea outfit-ului ideal pentru un eveniment (fie ca e vorba despre o nunta, un botez sau, de ce nu, de un garden party sau de o petrecere de Revelion) se poate dovedi o adevarata provocare, care presupune o doza serioasa de creativitate.

 

De la combinarea pieselor new-entry din sifonier cu elemente atemporale, la tinute eclectice, clasice sau sofisticate, in cele ce urmeaza te invitam sa trecem in revista un top subiectiv cu 10 tinute in care vei straluci la orice eveniment.

Old Hollywood glam

Pentru un eveniment clasic sau cu tematica specifica poti opta oricând sa porti o tinuta cu personalitate, inspirata din stilul atemporal si mereu la moda al vedetelor de la Hollywood. De exemplu, poti alege o fusta maxi, din satin sau dintr-un material satinat, pe care o poti asorta cu o bluza eleganta, dintr-un material pretios, care sa mentina unitatea tinutei. Efectul wow e garantat!

Lady in red

O rochie rosie, model retro, se potriveste in general pentru orice tip de eveniment si iti ofera garantia ca nu vei trece neobservata. Asadar, sugestia noastra e sa optezi pentru o rochie clasica, cu o croiala conica, in nuante de corai sau rosu aprins, care iti va pune in valoare formele si te va ajuta sa stralucesti.

Kate Middleton style

Daca esti adepta tinutelor foarte feminine, ladylike, o rochie din catifea, cu o textura old-school sau mai pretioasa si asortata cu o jacheta couture, simpla, intr-o culoare complementara, te va transforma intr-o aparitie care aduce aminte de cele ale printeselor din familiile regale europene.

Diva urban-boho

Daca vorbim despre un eveniment care nu are un dress code specific, poti adopta si o tinuta urban-boho. O rochie casual, peste genunchi, cu un imprimeu vesel si cu o croiala lejera, accesorizata cu bijuterii statement si cu un plic intr-o culoare intensa te vor transforma intr-o aparitie foarte speciala, fresh si originala.

Regina paietelor

In fashion nu exista conceptul de „prea mult sclipici”, asa ca, daca esti mai indrazneata, poti opta pentru o rochie mini sau maxi (depinde de natura evenimentului) din paiete. O tinuta aurie sau argintie (accesorizata cu o pereche de pantofi intr-o nuanta similara sau diametral opusa) te va ajuta sa stralucesti si la propriu, nu doar la figurat.

Elemente statement

Daca nu iubesti prea mult rochiile sau fustele poti alege sa fii incântatoare intr-o pereche de pantaloni simpli, pe care ii poti combina cu un top spectaculos si cu niste pantofi stiletto. Secretul e ca pantalonii sa fie cât mai simpli cu putinta, pentru ca topul statement este suficient pentru a da personalitate tinutei.

Pielea, mereu in trend

In functie de natura evenimentului ai mai putea opta si pentru o tinuta din piele, material care se afla mereu in preferintele designerilor. Poti alege, de exemplu, un model de rochie cu tinte si cu partea din jos plisata, mini sau dincolo de genunchi. Orice ai alege, nu uita sa asortezi o pereche de incaltari cât mai simpla, pentru ca starul tinutei tale trebuie sa ramâna rochia.

Salopeta metalica

O salopeta eleganta, cu un croi spectaculos sau dintr-un material interesant, poate rivaliza cu orice tinuta compusa din rochie sau fusta. De exemplu, daca e vorba de un eveniment care permite abordarile vestimentare mai creative, poti opta pentru o salopeta metalica din paiete, accesorizata cu bijuterii fine si cu un plic din aceeasi gama cromatica.

Clasic... with a twist

Catifeaua este un material elegant si pretios, cu o stralucire aparte, asa ca e numai buna pentru a construi o tinuta pentru un eveniment. O rochie eleganta din acest material, intr-o nuanta smarald sau ciclam, cu volane si, eventual, cu o funda abstracta, va tine toti ochii atintiti asupra ta.

Less is more. Dare!

Daca esti in cautarea unei tinute sic si indraznete, atunci ai putea opta pentru o pereche de pantaloni scurti, din piele, cu franjuri dintr-un material pretios si o bluza stil camasa, din matase, in stilul extravangant al unui model de videochat. Iar daca nu te incânta ideea unei bluze din matase, atunci te poti orienta spre un sacou elegant, pe care sa-l porti pentru un top dintr-un material fin si lejer.

Asadar, acestea sunt propunerile noastre de tinute care pot fi oricând adaptate si reinterpretate in functie de evenimentul la care urmeaza sa iei parte. Alege o combinatie de elemente care te reprezinta si nu uita sa suprapui peste ele propriile preferinte!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului