Pentru ea

#rochii #blugi #stil feminin #haine femei #garderoba haine

Top 10 piese esentiale pentru garderoba ta

In conditiile in care tendintele vestimentare sunt supuse transformarilor continue, cheia investitiilor inteligente in materie de haine consta in capacitatea acestora de a se adapta cu succes unui numar cat mai mare de tinute. Iata care sunt cele 10 piese esentiale pentru garderoba ta, care nu ar trebui sa lipseasca din dressingul unei femei moderne.
 

1. Sutienul de culoarea pielii

Prima piesa esentiala de care ai nevoie este sutienul de culoarea pielii, care poate fi purtat cu orice alt articol vestimentar , de orice culoare, fara sa fie vizibil. Asigura-te ca alegi modelul si marimea potrivita pentru tine, astfel incat sa beneficiezi de toata sustinerea de care ai nevoie iar bustul sa para 100% natural.
 

2. Pantalonii negri

Negrul iti va subtia mereu silueta si poate fi asortat cu usurinta. Pantalonii negri se potrivesc oricarei ocazii, de la intalnirile de afaceri pana la o noapte de distractie in oras, in functie de topul pe care il poti.
 

3. Pantalonii kaki

Pantalonii kaki sunt alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de o imagine mai relaxata si mai putin formala, insa nu tocmai sport.
 

4. Blugii

Largi sau mulati, evazati ori drepti, blugii sunt cea mai versatila piesa vestimentara din garderoba ta.
 

5. Fusta neagra

O fusta neagra, pana la genunchi, nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei de cariera. La fel ca blugii, se poate adapta atat tinutelor elegante cat si celor mai relaxate, confortabile.
 

6. Bluzele clasice inchise la culoare

Alege-ti bluzele inchise la culoare astfel incat sa poata fi purtate sub un sacou, dar sa fie suficient de calduroase pentru a fi purtate fara. Cheia acestor piese vestimentare este simplitatea.
 

7. Bluzele clasice deschise la culoare

Optiunile privind aceste piese din tinuta nu presupun multe rigori, insa ar trebui sa-ti achizitionezi cateva modele in nuante neutre, pastelate si foarte calde, usor de asortat cu pantaloni si fuste in orice anotimp.
 

8. Sacoul

Un sacou simplu, cambrat in talie si cu guler clasic este o piesa vestimentara de maxima importanta in garderoba ta. El poate da o nota de pretiozitate unei tinute obisnuite sau iti poate completa cu succes aparitiile elegante din cadrul evenimentelor la care participi pe timp de noapte.
 

9. Rochia eleganta

Rochia eleganta, rafinata si clasica, pe care sa o poti purta la o nunta sau la o intalnire speciala, este de asemenea de baza.
 

10. Un costum business

Un costum business, cu taior si fusta/pantalon, te va insoti cu succes la orice ocazie formala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare