Pentru ea

#stilago.ro #stilago # tom tailor #colectie tom tailor

(P) Tom Tailor vine la Stilago: haine lejere pentru oameni relaxati!

Oricat de mult am iubi vara, zilele caniculare ne fac probleme. De aceea, hainele lejere, usoare, din materiale naturale, fluide, care lasa pielea sa respire in voie, sunt ideale in garderoba oricui in aceste peri oade toride. De cate ori nu ati simtit nevoia, intr-o zi torida in care soarele pusese stapanire pe oras, sa va aruncati pantofii cu toc din picioare si rochia care sta sa plezneasca pe corp, chiar daca va multumeau privirile admirative ale oamenilor de pe strada, visand la o rochie  lunga din panza si niste balerini? Daca iti lipsesc hainele lejere din garderoba, solutia este Tom Tailor.

Celebrul brand intra in sectiunea Fashion de pe Stilago, cel mai exclusivist magazin online de fashion din Romania, incepand cu data de 29 iunie cu colectii pentru toata familia. Filozofia lor, “Casual fashion, for a casual life”, i-a ghidat in dezvoltarea afacerii inca din 1962, cand s-au pus bazele companiei germane care detine acest brand.


Desi pastreaza liniile clasice, colectiile Tom Tailor au o bogata paleta cromatica, atat pentru liniile  masculine, cat si pentru cele de dama si copii. Chiar daca esti un cumparator critic, greu de convins, cu siguranta in colectia Tom Tailor vei gasi ceva care sa te multumeasca. Sunt tinute lejere, usor purtabile, care pot fi adoptate cu lejeritate atat in vacante cat si la birou. “Moda nu trebuie sa fie un dictator, ea trebuie sa inspire libertate”. Oamenii relaxati, optimisti, care vor sa fie in pas cu moda, dar fara sa-si complice existenta purtand haine incomode doar pentru ca sunt in trend, acestia sunt iubitori brand-ului Tom Tailor care astazi se vinde in 35 de tari. Iar sectiunea Fashion  de pe Stilago este varianta cea mai lejera de a face cumparaturi de calitate fara niciun stres, plimbandu-te virtual ore in sir fara sa obosesti, rascolind cu mouse-ul printre rafturi, avand garantia ca aici se vand doar brand-uri de calitate, atent selectionate de specialisti in domeniu.

Despre Stilago

Lansat in urma cu un an, Stilago este cel mai exclusivist magazin online de fashion, care se adreseaza femeilor stilate si active. Clubul ofera fashionistelor peste 500 de marci internationale si se pot bucura de aceleasi articole vestimentare existente in vitrinele  magazinelor din Milano, Paris sau New York , dar cu reducere de pana la 70% si fara a mai fi nevoite sa faca fata aglomeratiei din mall-uri.

Stilago.ro este un magazin online de referinta in domeniul shopping-ului online care ofera branduri internationale precum: D&G, Calvin Klein, Cacharel, Ferre, Givenchy, Guess, Valentino, Versace, Hugo Boss, John Richmond, Kenzo, Lagerfeld, Max Mara, Miss Sixty, Missoni, Moschino, Ray Ban, Roberto Cavalli, Sergio Tacchini, Tom Taylor, UGG, United Colors of Benetton, Ray Ban, Diesel, Guess, Max Mara, Replay, Tom Tailor, Cerruti, Rick. Ca parte a Studio Moderna Group, Stilago coopereaza cu Studio Moderna pentru a le pune la dispozitie utilizatorilor cele mai bune servicii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului