Pentru ea

#haine #culori #toamna

Toamna aceasta se poarta haine foarte colorate

Paleta cromatica pentru sezonul rece 2010-2011 este fabuloasa si invioreaza look-ului oricarei tinute, ca atare arunca o privire peste culorile „ must have ” ale toamnei si alege-o pe cea potrivita tie cu care sa-ti stilizezi garderoba.

Tendintele in moda se schimba de la sezon la sezon in incercarea de a aduce ceva nou si interesant in industria frumusetii. Astfel, la fel ca si stilurile vestimentare si paleta coloristica isi schimba aspectul pentru a indeplini nevoile momentului, iar sezonul acesta nici ca putea fi mai atractiva d-atat.

Toamna aceasta cel mai hot trend este cel al culorilor puternice, foarte luminoase. Si cum poti inveseli mai bine o zi mohorata de toamna daca nu printr-o tinuta plina de culoare?

In mod normal, designerii creeaza articole vestimentare desenate in nuantele sezonului in care intra, lucru ce se va putea observa si anul acesta. Insa, pe langa culorile specifice toamnei, creatorii de moda au gandit de data aceasta si tonuri pastelate pline de viata pentru a da mai multa autenticitatesi stil outfit-urilor calduroase de toamna.www.style.comwww.style.com  

Sunt o varietate de nuante din care poti alege, fiecare dintre ele avand menirea de a scoate in evidenta personalitatea puternica a femeii, frumusetea si stilul acesteia. Insa, tinand cont de faptul ca nu toate culorile se potrivesc oricarui tip de ten,  ai posibilitatea sa o alegi pe cea preferata de tine, oferta este foarte diversificata si nu trebuie sa-ti faci griji ca nu vei avea din ce alege.

Rosu, purpura, rosu de burgundia, verde, portocaliu, albastru electric , galben si fucsia sunt culorile puternice dominante din colectiile toamna-iarna 2010, culori care atrag atentia si dau savoare garderobei tale. Astfel, poti alege un outfit intr-o singura culoare puternica sau unul compus din mai multe nuante pentru un look mai interesant.

Inspira-te atunci cand alegi tinuta ta foarte colorata din colectiile marilor case de moda precum Dsquared2, Fendi, Nanette Lepore, Nathan Jenden, Carlos Miele, Yves Saint Laurent , Miu Miu sau Emanuel Ungaro.www.style.comwww.style.com 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului