Pentru ea

# tendinte toamna iarna 2019 #stil feminin #stil vestimentar #moda

Toamna aceasta se poarta florile! Tendinte in designul vestimentar pentru sezonul toamna-iarna 2019

Colectiile sezonului toamna-iarna 2019 ale marilor case de moda din lume pun accent anul acesta pe volum, piese din dantela si voal, volane suprapuse, flori dramatice realizate din tul si alte materiale usoare, majoritatea avand ca element central partea de handmade, dar si accesorii florale de mari dimensiuni.

 

Noua colectie capsula "Flori de IE" prezentata la sfarsitul acestei saptamani in exclusivitate la Paris, se distinge prin cateva elemente esentiale: croi simplu sau asimetric, materiale fluide precum triplu voal sau organza si culori puternice. Frumusetea si unicitatea colectiei este pusa in valoare de accesoriile florale realizate integral manual de catre artizanii romani. La realizarea unei astfel de piese unicat au fost necesare pana la sase ore de lucru.

Colectiile "Flori de IE" reprezinta intruchiparea pasiunii pentru moda si mai ales pentru frumos, pe care Cristina Chiriac le pune in valoare prin realizarea unor colectii unice, care surprind publicul feminin din tara si de peste hotare.

"La Paris am prezentat o noua colectie semnata Flori de IE. O colectie de rochii de seara accesorizate cu flori margelite realizate integral handmade, pastrand linia colectiilor precedente care au fost lansate in Dubai. Culoarea anului 2019, "all black" se regaseste si in aceasta colectie. Croiul simplu sau dimpotriva asimetric a fost gandit in asa fel incat sa puna in evidenta silueta si feminitatea celei care o poarta. La o simpla analiza se poate observa din ce in ce mai mult o reintoarcere catre moda anilor 1920, designerii reinventand si reinterpretand modele absolut irezistibile", a povestit Cristina Chiriac - fondator Flori de IE, despre colectia care a fost lansata in aceasta primavara la Paris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare