Pentru ea

#tinute vedete #billboard musci awards 2012 #tinute vedete billboard music awards #rochii billboard music awards

Tinutele vedetelor de la Premiile Billboard Music Awards 2012

Gala premiilor Billboard Music Awards 2012 a reunit si anul acesta prezente spectaculoase pe covorul rosu. Tinutele vedetelor s-au intrecut in originalitate si stil, dar si in alegeri excentrice in ceea ce priveste paleta de culori in tendinte.

Iata care au fost tinutele vedetelor care au stralucit la Premiile Billboard Music Awards 2012, dar si pe cele mai putin inspirate, in opinia criticilor de moda.

1. Taylor Swift

Taylor Swift, castigatorul premiului "Femeia Anului Billboard", a purtat o creatie semnata de Elie Saab, confectionata dintr-o dantela deosebita si stralucitoare. Frumoasa cantareata country a fost o prezenta diafana, prin fusta din voal cu trena, foarte compatibila cu suvitele ei blonde, angelice.

2. Miley Cyrus

Chiar daca intentia artistei Miley Cyrus a fost sa afiseze un look matur si sexy, rochia-blazer mini purtata de aceasta a fost mai degraba o tentativa esuata de a epata. Decolteul nu i-a avantajat linia bustului, insa la capitlul "pantofi" a reusit sa dea lovitura in materie de stil.



Foto : ivstatic.com

3. Katy Perry

Adoptand tendinta majora a verii, imaginea sirenei mistice, Katy Perry si-a pus in valoare formele cu o rochie din material sidefat lila, cu decolteu rotund la baza gatului si trena.

4. Alicia Keys

Alicia Keys si-a afisat formele ample intr-o rochie neagra, perfect mulata pe trup. Croiala tinutei este, fara doar si poate sofisticata, insa prea "incarcata" din punct de vedere estetic, potrivit opiniei criticilor de moda. Un accesoriu stralucitor, supradimensionat, ar fi echilibrat look-ul cantaretei.



Foto: ivstatic.com

5. Carrie Underwood

Desi a fost o aparitie excentrica, frumoasa Carrie Underwood si-a atras multe laude gratie rochiei Oscar de la Renta cu tul voluminos si pantofi cu varful decupat asortati. Buclele lejere au completat perfect imaginea de printesa din basme, care o prinde pe Carrie de minune.

6. Julianne Hough

Cu toate ca formele ei ar fi putut sa "straluceasca" in aproape orice rochie indrazneata, Julianne Hough a riscat prea mult alegand o creatie metalica mini, care seamana mai degraba cu un prosop de baie cu particule care reflecta lumina.



Foto: www.ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare