Pentru ea

#lenjerii femei # rochii versatile # tinute toamna

Tinutele seducatoare, arsenalul de toamna al oricarei femei. Ce sa ai neaparat in vedere

Matase, dantela, catifea. Negru seducator, roz jucaus, auriu misterios. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele acestei toamne pentru femeile care nu au uitat de latura lor senzuala.

Care femeie nu se simte speciala purtandun body ce poate deveni un detaliu subtil sub o camasa cu linie masculina  sau un sutien ce pune in valoare bustul sau un corset dantelat sau modelatoar ori intr-o pijama sexy? Ca sa nu mai vorbim despre masti dantelate, esarfe de matase, manusi sau chiar catuse cu pene, accesorii care condimenteza cu adevarat o seara in doi?

Beauty Night

Incepand din aceasta toamna, SevenSins.ro distribuie in exclusivitate brandul Beauty Night – o linie de lenjerie cu accente seducatoare, care surprind prin latura jucausa si indrazneata. Dantela, satenul si matasea fac ca fiecare piesa sa capete un plus de senzualitate, devenind o arma indispensabila in seductie.

Piesele de lenjerie intima Beauty Night sunt spectaculoase, un secret al tau pana cand alegi sa il dezvalui. Zambetul, atitudinea si acel je ne sais quoi pe care il emani cand porti aceste piese vor fi insa usor de remarcat de toti cei din jurul tau.

Fie ca alegi seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete sau halate delicate si misterioase, iti ridica tonusul si te fac sa te simti mai atragatoare.

Concepute astfel incat sa avantajeze si sa puna in evidenta silueta, iti aduc plusul de incredere in tine de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare orice plan si a-ti indeplini obiectivele. Aceste piese de lenjerie intima contureaza sanii si talia si sunt astfel ideale si in timpul zilei, sub o rochie sau un costum cu camasa si fusta office.

Rochii versatile si seducatoare

Incepand din acest sezon, SevenSins.ro isi extinde colectiile cu o linie de rochii versatile, care pot fi purtate atat la birou, la o intalnire casual sau chiar la o iesire in club. Croielile clasice, versatile dar cu detalii fine, asigura confortul si un look interesant si seducator pentru intreaga zi. Nici din aceasta colectie nu lipsesc texturile pretioase, precum catifeaua sau dantela.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare