Pentru ea

#rochii #rochii de seara #rochiii vedeta #cma 2011 #premiile cma

Tinutele chic de la premiile CMA 2011

Gala premiilor Country Music Awards 2011 a reunit si anul acesta vedetele reprezentative ale genului muzical traditional din SUA. Laureatele evenimenului au stralucit pe covorul rosu datorita creatiilor designerilor celebri. Iata care au fost tinutele chic purtate de Taylor Swift , sau Underwood in statul Tennesse cu ocazia galei .

Paietele, margelele si detaliile ultra stralucitoare au dominat tendintele vestimentare alese de staturile internationale ale genului country.

Taylor Swift

Celebra Taylor Swift a impresionat in mod placut audienta cu o foarte eleganta din sifon, intr-o nuanta diafana de gri. Croiala de tip sirena, trena si tul voluminos, s-a potrivit de minune cu silueta filiforma a faimoasei cantarete. Accesoriile alese de Taylor au completat cu succes tinuta incarcata de rafinament: cercei candelabru cu diamante, pretiosi si foarte flatanti pentru fizionomia fina a frumoasei Taylor Swift.

Leann Rimes

Leann Rimes a respectat si ea trendul extravagant , purtand o creatie Badgley Mischka cu multe volane si detalii stralucitoare. Cantareata in varsta de 29 de ani a asortat in mod inspirat tinuta cu o geanta-plic metalica si bijuterii cu diamante.

Foto: buzznet.com

Carrie Underwood

Carrie Underwood a mizat pe actualitatea stilului vintage si a ales un model marca Reem Acra, intr-o nuanta sofisticata de auriu. Paietele fine si accesoriile in aceeasi nota cromatica au facut-o pe Carrie una dintre aparitiile dificil de ignorat la 2011.

Foto: daylife.com

Miranda Lambert

Miranda Lambert, artista nominalizata la categoria "Solista anului", si-a pus in evidenta formele voluptoase cu o rochie eleganta fara bretele si strasuri, pe care a accesorizat-o cu bijuterii marca Jordan Alexander.

Nicole Kidman

Faimoasa actrita Nicole Kidman a ales o rochie din colectia Jean Paul Gaultier, fara bretele, intr-o nuanta de gri-plumb metalica. Colierul la baza gatului cu florala, marca Fred Leighton, a adus un plus de pretiozitate aparitiei frumoasei australience.

Foto: whyfame.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare