Pentru ea

#jeans #tinute chic #moda #tinute retro

Tinute denim: 5 stiluri in voga

Toamna aceasta, fara tinute din denim, nu te poti numi o veritabila iubitoare de moda, la zi cu tendintele. Creatorii de moda nu doar ca si-au indreptat din nou atentia catre acest material usor de purtat si versatil, ci au redescoperit si farmecul combinarii a doua piese din denim in cadrul aceluiasi ansamblu vestimentar. Iata cateva stiluri in voga, din care te poti inspira si tu in sezonul toamna-iarna 2012-2013.

Ideea de a introduce mai mult de o piesa din denim in tinuta iti poate aminti de anii '80. Iata ca ea a redevenit actuala si este chiar promovata de designeri, prin mai multe stiluri in voga.


1Tinuta de weekend


O prima varianta este tinuta de weekend, pe care ti-o doresti cat mai confortabila si potrivita pentru "excursiile" tale la shopping. Incearca sa asortezi o pereche de blugi pana din denim inchis, cu o camasa din blugi albastru-prespalat. Delimiteaza cele doua piese din acelasi material cu o curea frumoasa maron, pe care sa o asortezi cu o geanta in aceeasi nuanta si tenisi aurii.



Foto: refinery29.com


2 Tinuta de oras


Iesi in oras cu cativa prieteni si vrei sa ai un aspect ingrijit, insa nu prea pretentios? Combina o fusta midi din denim inchis cu o camasa oxford din blugi, intr-o nuanta mai deschisa. Poarta o curea rosie pentru un strop de culoare si balerini negri, eleganti, pentru acel strop de rafinament subtil.



Foto: refinery29.com


3 Tinuta pretioasa


O tinuta excelenta pentru ocaziile in care vrei sa fii eleganta in denim poate fi constituita dintr-o rochie din denim cu maneci scurte, o jacheta din blugi cu buzunare si o pereche de botine cu imprimeu floral. Pune-ti in evidenta decolteul cu un colier statement, auriu.



Foto: refinery29.com


4 Tinuta retro


O tinuta retro, in stilul anilor '70, poate fi realizata prin combinarea unor blugi clasici evazati, cu un top imprimat cu dungi marinaresti, sacou elegant cu un nasture si o palarie fedora foarte chic. Mai ai nevoie de o pereche de botine cu toc patrat si o curea subtire maron.



Foto: refinery29.com


5 Tinuta denim "all black"


Iti place sa te imbraci in negru din cap pana in picioare? Incearca o pereche de blugi skinny negri, asortati cu un top din voal cu guler auriu si o jacheta din piele clasica. Completeaza tinuta cu pantofi cu varf ascutit si toc-cui.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare