Pentru ea

#concurs #starshiners.ro #party

Tinuta sexy pentru o petrecere de neuitat

Tipul acela dragut care ti-a cazut cu tronc tocmai te-a invitat la o petrecere? In prima faza te gandesti ca pana saptamana viitoare cand este programat party-ul, mai ai timp sa te hotarasti cu ce sa te imbraci. Te pomenesti insa ca dai iama in sifonier si incepi sa rascolesti in cautarea outfit-ului perfect. Pana la urma trebuie sa fii diva serii, nu?
De multe ori, dupa ore intregi de rascoliri si maldare de haine impanzite prin toata casa, te lasi pagubasa. "Asta e, nu mai am decat sa ma duc sa marsaluiesc zile intregi prin mall-uri in speranta ca voi gasi ceva". De ce sa te complici cand ai la dispozitie o varianta mai simpla?
Deschide calculatorul si trage cu ochiul la articolele vestimentare propuse de StarShinerS.ro special pentru tine. Cu ajutorul colectiei Club Fever vei fi o adevarata diva la party si-l vei cuceri definitiv pe barbatul visurilor tale. Iata cateva modele.

Rochie Quartz Black
O rochie neagra stramta si scurta sau "the little black dress " cum i se mai spune este o tinuta cu care nu poti da gres. Tot timpul in pas cu moda si imbunatatita in functie de cerintele sezonului, acest outfit te scoate din impas si iti garanteaza succesul. Linia simpla a acestei rochii iti evidentieaza formele si iti subtiaza talia. Fiind in mod obisnuit deasupra genunchiului, acest tip de rochie iti pune in valoare picioarele, si te face sa pari mai inalta.
Alege varianta cu o singura maneca decupata larg si ornata cu dungi din paiete de culori diferite, propusa de StarShinerS.ro, adauga niste cercei mari cu strasuri ca accesorii si o pereche de pantofi stiletto si fii sigura ca vei taia respiratia celor din jur. Un umar gol este intotdeauna o imagine foarte sexy in ochii barbatilor, in timp ce strasurile si tocurile cui iti dau un aer pretios, luxos si elegant in acelasi timp. Pret: 115 lei.

Top Java Pink

Este adevarat ca rozul nu este neaparat o culoare sexy si potrivita pentru o iesire in club, fiind considerata de multi drept "girlish". Insa un corset de un roz electric satinat atrage privirile instantaneu. Stramt, cu un decolteu adanc, un astfel de obiect vestimentar striga pur si simplu: „Dirty, baby, just dirty”.
Topul propus de StarShinerS.ro are bretelele subtiri ajustabile, in partea din spate este prins in elastic pentru a se mula perfect pe corp. Bustul este buretat si incretit, are imprimeuri, inscriptii si atasamente din pietre. Se incheie in lateral cu fermoar ascuns.
Alege corsetul Top Java Pink, combina-l cu o pereche de pantaloni drepti office si accesorii de argint voluminoase si fii sigura ca toate privirile vor fi asupra ta. De preferat este sa faci si cateva sedinte de solar inainte pentru a capata o culoare a pielii ciocolatie, in acord perfect cu rozul electric al topului. In caz contrar, opteaza pentru culoarea neagra, care nu da gres niciodata. Pret: 89 lei.

Rochie Glimmer Black
Avand in vedere inceputul sezonului rece, nu-ti fie frica sa te opresti si asupra materialelor tricotate ce te trimit cu gandul la iarna, fulgi de zapada si miros de brad. Opteaza pentru rochia Glimmer Black propusa de StarShinerS.ro si vei fi o adevarata Craiasa a Zapezilor.
Glimmer Black este o rochie eleganta scurta, cu maneci lungi, tricotata din material elastic si lucios. Decolteul larg si suprapus ofera tinutei un design deosebit si o atitudine sexy. Imprimeul in dungi scoate in evidenta supletea si mascheaza micile imperfectiuni ale corpului. Opteaza pentru o pereche de cizme lungi cu toc si niste dresuri negre cu imprimeu si vei crea tinuta perfecta feminina si moderna de care ai nevoie. Pret: 129 lei.

Colanti Liquid Gold
Moda anilor disco a revenit. Tot ce aminteste de gloria si magia perioadei `70-`80 este in tendinte anul acesta. De la culorile tari si platforme pana la accesoriile voluminoase si tunsorile retro. Si daca petrecerea aceea la care te duci are ca tematica perioada disco, nici ca putea pica mai bine.
StarShinerS.ro iti propune un outfit retro si indraznet in acelasi timp. Alege colantii Liquid Gold si vei avea parte de o seara electrica si nebuna. Aceasta pereche de pantaloni cu talia joasa din material subtire, elastic si lucios poate fi foarte usor de asortat, se muleaza perfect pe corp si defineste formele. Asocieaza-i cu o jacheta sport si o pereche de pantofi cu toc cui si tocmai ti-ai creat un stil sexy gata de distractie. Pret: 89 lei.

Top Glamour Turquoise
Pe oriunde te duci, esti sufletul petrecerii. Picioarele tale nu pot sta locului nicio secunda si ar bantui pana dimineata. Dansul este o pasiune de-a ta si preferi tinutele comode ca sa te poti desfasura, nu-i asa? Binenteles nu trebuie sa uiti de faptul ca trebuie sa-ti pastrezi atitudinea sexy, mai ales cand faci sincroanele acelea pe ringul dansului. Nu stii ce sa alegi?
StarShinerS.ro vine cu solutia. Topul Glamour de culoarea turquoise-ului din material elastic ofera o imagine fancy datorita paietelor atasate in partea din fata. Se poate prinde in jurul gatului, lasand spatele tau frumos arcuit liber. Materialul este de calitate si confera flexibilitate si comoditate.
Combina acest top Glamour cu o pereche de pantaloni scurti crem usor satinati si cu o pereche de pantofi sport-elegant si esti gata de party. Cu acest look vei incinge cu siguranta spiritele pe ringul acela de dans. Pret: 89 lei.

CONCURS: Castiga produse in valoare de 500 de lei de la StarShinerS.ro!

Stil acasa.ro impreuna cu StarShinerS.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 500 de lei de la StarShinerS.ro!”. Daca iti doresti o tinuta sexy de party, o poti castiga raspunzand la o simpla intrebare.
Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul StarShinerS.ro si sa-ti alegi tinuta preferata de party si sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este tinuta (cu link) preferata de party si de ce ai optat pentru ea?”. Argumenteaza-ti opinia!
Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forumul acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Vor fi premiate cele mai interesante doua raspunsuri!
Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 16 noiembrie – 14 decembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 15 decembrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare