Pentru ea

#tinuta craciun #pantofi sarbatori #pantofi petreceri #tinuta sarbatori #pantofi cu toc #petrecere craciun

Tinuta perfecta pentru petrecerea de Craciun

Nu mai este mult pana vei trai atmosfera magica a Craciunului, imbracata in haine de sarbatoare si inconjurata de cei dragi. Şi pentru ca o zi speciala este marcata prin eleganta si rafinament, trebuie sa ai grija cum te imbraci si sa acorzi mai multa atentie detaliilor vestimentare. Indiferent unde vei petrece - cu familia, la restaurant sau in club - trebuie sa arati impecabil si sa te simti pe masura.

Ce culori se poarta, ce texturi alegi, cum accesorizezi, ce pantofi incalti?

Culoarea care reprezinta cel mai bine Craciunul este rosul, pe care il poti purta ca atare sau intr-un model ecosez. Poti alege si alte nuante specifice sarbatorilor, precum verdele, albul, argintiul sau auriul. Nu te teme sa incerci chiar si o tinuta cu imprimeuri si texturi bogate pe care o poti „cuminti” cu o pereche de pantofi negri.

Nu vei da gres nici daca mizezi pe clasicul negru, care se potriveste oricarui eveniment. Sarbatorile de sfarsit de an sunt un bun prilej pentru a purta micuta rochie neagra, o alegere inspirata pentru orice ocazie. Daca optezi pentru o tinuta all black, iesi din anonimat cu niste accesorii statement si pantofi cu sclipici, care te vor ajuta sa stralucesti!

In ceea ce priveste texturile, iti recomandam cu incredere materialele luxuriante precum catifeaua, stofa sau jerseul, dar si pe cele fine ca satinul, voalul sau dantela. Oricare dintre ele va fi o alegere rafinata, perfecta pentru petrecerile cu fast. De asemenea, insertiile de margele, pietre sau paiete iti pot completa tinuta, oferindu-i un aer extravagant. Daca vei sarbatori Craciunul intr-un restaurant sau club, poti sa adopti o tinuta stralucitoare, care te va face sa te simti ca o vedeta. impreuna cu o pereche de pantofi in ton cu stilul outfit-ului vei atrage atentia cu siguranta!

Si, desi cele mai multe femei aleg sa poarte rochii pentru petrecerea de Craciun, in acest an poti miza si pe o pereche de pantaloni eleganti combinati cu o bluza de matase sau pe mix-ul dintre un sacou clasic si niste pantaloni din brocart. In ce priveste incaltamintea, opteaza pentru o pereche de pantofi cu tocul inalt si subtire, pentru a oferi eleganta tinutei.

Sursa foto: Deichmann

Preturi: intre 79 lei si 179 lei 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului