Pentru ea

#tinuta #rochie #eveniment #cocktail

Tinuta ideala pentru un cocktail

Atunci cand femeile sunt invitate la diverse evenimente, prima intrebare pe care si-o pun este: “oare cu ce sa ma imbrac?” Si este normal, doamnele tin foarte mult la infatisare si la aspectul fizic si isi doresc foarte mult sa impresioneze prin tinuta lor. Evident, pentru a impresiona, este foarte important ca mai intai sa aiba o tinuta adecvata pentru respectivul eveniment.

Care sunt pasii ce trebuie urmati atunci cand primim o invitatie la un cocktail?

Cumparati-va o rochie . Nu este nimic rau in a avea o fusta, insa aceasta va poate da o mare bataie de cap. La fusta va trebuie si o bluza, eventual si un sacou , iar tinuta, in loc sa fie una lejera, poate deveni destul de incarcata, mai ales daca punem la socoteala si accesoriile. Asadar, cel mai bine este sa optati pentru o rochie, iar deciziile si stresul in ceea ce priveste asortarea, vor disparea.

Cu exceptia cazului in care invitatia cere o tinuta formala, puteti opta pentru o rochie lunga pana la genunchi, deasupra genunchiului ori putin mai jos de acesta. Cautati o rochie dintr-un material cat mai bogat, cum ar fi matasea. Sifonul si tesaturile usoare se potrivesc atata vreme cat sunt in ton cu sezonul cald. Culoarea rochiei poate fi oricare, de la turcoaz si verde safir pana la bej, alb sau bordo.

Cu bretele, cu maneci scurte sau lungi? Ei bine, rochiile cu bretele ori cele cu maneci scurte sunt cele mai potrivite pentru un astfel de eveniment, dar tinuta trebuie adaptata si in functie de locatie, asa ca, pentru orice eventualitate, la o rochie care va dezgoleste umerii si bratele, asortati si un sacou intr-o singura culoare.

Asa rochie, asa pantofi. Daca aveti o rochie simpla, intr-o singura culoare, puteti opta pentru o pereche de pantofi usor iesiti din comun. Incercati o piele lacuita, ori o culoare puternica.

Asortati colierul de la gat cu marimea decolteului rochiei. Daca rochia este foarte decoltata, puteti incerca niste accesorii mai bogate si mai lungi. Daca decolteul rochiei este mai mic, va puteti asorta cu accesorii lungi, dar simple.

Nu uitati ca increderea in sine este cea mai frumoasa “haina” pe care o persoana o poate imbraca. Asa ca, pe langa minunata dumneavoastra tinuta, nu uitati ca aveti nevoie de o parere foarte buna despre propria persoana, iar acest lucru trebuie sa fie observat de toata lumea.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare