Pentru ea

#tinuta feminina #tinuta eleganta #cizme #tinuta casual # tinuta office

Tinuta casual si tinuta office cu aceeasi pereche de cizme

In fiecare sezon, o piesa vestimentara speciala se distinge in garderoba ta. Este vorba despre acea achizitie clasica si eleganta, care nu se demodeaza niciodata si ii poti gasi un loc in aproape orice tinuta alegi sa porti. Iarna aceasta ne referim la cizmele clasice din piele, cu caramb inalt si toc patrat de 3-4 centimetri, care nu te tradeaza nici in fata frigului si a umezelii, nici in fata stilului. Iata 2 tinute chic in care poti integra in mod inedit cizmele pe care trebuie sa le ai in anotimpul rece.

Elegante si comode in acelasi timp, cizmele clasice negre cu talpa joasa sunt o achizitie importanta pentru orice femeie. Iarna vor merge de minune cu tinutele tale, oricat de speciale ar fi acestea.

Vremea rece de afara nu este niciodata un pretext suficient de bun pentru a-ti neglija stilul, asa ca inspira-te din urmatoarele ansambluri vestimentare si pregateste-te sa captezi toate privirile.

1 Tinuta in straturi

Dupa cum bine stii, specialistii recomanda tinutele in straturi de haine pentru o protectie eficienta impotriva efectului gerului. Acest indemn inseamna ca nu esti nevoita sa pui "la naftalina" fustele tale preferate, deoarece le poti purta cu dresuri tricotate si cizme negre, inalte pana la genunchi.

Mai ai nevoie de o maleta din bumbac care sa iti protejeze gatul si o camasa cu croiala structurata, inspirata din stilul militaresc. Adauga o geanta din piele bleumarin si o bratara chic, pentru a completa cu succes ansamblul vestimentar original.



Foto: refinery29.com

2 Tinuta pentru birou

Pentru a te convinge de versatilitatea cizmelor negre cu talpa joasa, iata o tinuta de birou pe care o poti purta intr-un cadru formal pe timp de iarna. Ai nevoie de o pereche de pantaloni eleganti din stofa cu croiala dreapta, "la dunga", o camasa cu imprimeu floral din matase, un colier supradimensionat si o geanta medie, cu barete din lant.

In drum spre serviciu, poti purta un pulover pufos din lana peste camasa, care sa te apere eficient de frig si care sa poata fi inlaturat imediat ce ajungi la adapost.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare