Pentru ea

#London Fashion Week #tendinte primavara #primavara

Tendintele sezonului de primavara 2020, prezentate la London Fashion Week

Tommy Hilfiger a celebrat puterea loialitatii si credinta ca un progres constient este cel mai bine atins prin intermediul parteneriatelor semnificative, in cadrul experientei de podium TommyNow Primavara 2020, din timpul London Fashion Week. In conformitate cu viziunea brandului de a nu risipi nimic si de a intampina totul, evenimentul de sezon a evidentiat pasii de sustenabilitate si sentimentul de inclusivitate in centrul celei de-a patra colectii TommyXLewis realizate de Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton. Intr-un twist surprinzator, cei doi colaboratori au invitat-o de asemenea pe cantareata si compozitoare, castigatoare a premiilor Grammy, H.E.R., sa isi adauge stilul authentic in 12 piese statement TommyXLewisXH.E.R., extinzand astfel unitatea colectiva a sezonului.

Dupa ce a calatorit timp de sapte sezoane in intreaga lume, evenimentul experiential de moda a revenit la London Fashion Week, ca o intoarcere acasa pentru Lewis Hamilton, duminica, 16 februarie 2020, ora 10 p.m, ora Romaniei, la Tate Modern, The Tanks.

Spectacolul de moda TommyNow din acest sezon aduce la viata si imerseaza consumatorii de la nivel global in spiritul tineresc, optimist si vesnic in miscare al brandului. Prin intermediul platformei TommyNow, brandul continua sa impinga granitele a ceea ce inseamna industria modei, experienta pe care o ofera si – cel mai important – dialogurile pe care le sustine.

Evenimentul are la baza abordarea-semnatura “See Now, Buy Now" a lui Tommy Hilfiger, cu look-urile de podium disponibile imediat prin intermediul unui ecosistem de canale de comparare disponibil in peste 70 de tari.

Acest sezon celebreaza loialitatea: fata de cine esti, lucrurile in care crezi si incotro doresti sa te indrepti. Cel de-al patrulea efort de colaborare al lui Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton este intruchiparea acestei valori impartasite – un cuvant tatuat pe bratul ambasadorului de brand la nivel global si o virtute calauzitoare prezenta in colectiile de Primavara 2020 si in experienta de podium.

In acest sezon, TommyNow s-a intors la esenta, conducand audienta printr-o calatorie senzoriala care celebreaza viziunea de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger de a crea o moda care sa nu iroseasca nimic si sa ramana deschisa catre tot. intr-o revenire acasa a pilotului de curse britanic, Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton prezinta cea mai sustenabila colectie TommyXLewis de pana acum, cu peste 75% din stiluri prevenind din surse mai sustenabile, inclusiv bumbac organic 100%, materiale reciclate, alternative pentru puful de pasare si denim pre-spalat cu impact redus asupra mediului.

Colectia TommyXLewis Primavara 2020 continua sa imbine doua lumi: patrimoniul puternic al brandului cu stilul lui Lewis Hamilton inspirat de moda strazii, in timp ce nuantele de albastru si verde militaresti se amesteca printre tonuri neutre si culori pop neon. Implicarea cantaretei si compozitoarei, castigatoare a premiilor Grammy, H.E.R., se regaseste in imaginile grafice reprezentative si citatele lirice prezente in cele 12 piese statement. De la utilitate la stilul prep, TommyXLewis Primavara 2020 este o celebrare sofisticata si fresh a pieselor iconice care intruchipeaza garderoba americana moderna. Ramanand loial patrimoniului sau, dar in acelasi timp reinventandu-se constant, Hilfiger Collection isi afla inspiratia in arhiva bogata a brandului, totodata adaugand un twist contemporan siluetelor emblematice si intrerupand mostenirea steagului in accesorii si imbracaminte de calitate. in onoarea celei de-a 35-a aniversari a brandului si a patrimoniului acestuia, semnatura Hilfiger Crest straluceste printr-o grafica all-over, panglici si broderii bogate. Loialitatea fata de promovarea valorilor de lunga durata se extinde in continuare la inclusivitate si diversitate, TommyNow Primavara 2020 imbratisand filosofia "Style for All" - credinta ca stilul excelent sterge toate limitele referitoare la sex, varsta, etnie si corp. TommyXLewis si TommyXLewisXH.E.R. ofera masuri extinse pentru toate constitutiile corporale, in timp ce Hilfiger Collection a creat piese vestimentare pentru femei si barbati in paralel cu incurajarea impartasirii intre sexe a pieselor vestimentare din garderoba.

Primavara 2020 este despre a gandi dincolo de sezon, spre viitor – concentrandu-ne pe propria calatorie de a nu irosi nimic si a intampina toate posibilitatile..

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului