Pentru ea

#stil #tendinte 2012 #tendinte toamna 2012 # tinute toamna 2012 # tinute toamna

Tendinte toamna 2012: 5 noutati de care ai nevoie

Tendintele pentru toamna 2012 promoveaza rafinamentul si eleganta in garderoba feminina. Materialele pretioase inlocuiesc banalul bumbac, iar accesoriile stralucitoare sunt mai binevenite decat oricand. Iata care sunt principalele noutati de care ai nevoie pentru aparitii moderne si feminine la acest final de an!

Printre atatea tendinte anuntate de designeri, este dificil sa faci o selectie a noutatilor cu adevarat importante pentru toamna 2012. Din acest motiv, ti-am pregatit o lista cu elemente de baza pentru garderoba ta de sezon, conforme cu cele mai chic trenduri in prezent.

1. Paietele

Paietele erau considerate in trecut detalii potrivite exclusiv tinutelor de seara. Nonconformisul pe care creatorii de moda l-au imbratisat anul acesta le pozitioneaza mai nou ca favorite in componenta tinutelor de zi, in special ca imprimeuri pentru bluze si camasi sau ca decoratiuni excentrice pentru accesorii.

O bentita de tip turban, cu paiete aurii, iti poate transforma instant tinuta din una obisnuita, in una demna de podiumul de moda.

2. Pielea

Pielea naturala, fie ea mata, lucioasa sau intoarsa, este un "must have" puternic al toamnei 2012. O poti purta in mai multe variante de culori, texturi si stiluri, astfel ca simte-te libera sa experimentezi cum doresti.

Foto: ehowcdn.com

3. Capsele

Capsele, tintele si alte detalii metalice din stilul rock-chic sunt foarte populare la final de an. Le poti purta cu orice piesa vestimentara doresti, de la geanta, ghete, blugi, jachete sau pulovere.

4. Catifeaua

Catifeaua a intrat in tendintele de top iarna trecuta, iar de atunci pare ca va zabovi vreme indelungata printre materialele favorite ale sezonului rece. Daca rochia sau jacheta de catifea nu sunt tocmai pe gustul tau, poti imbratisa acest trend cu o esarfa pretioasa din acest material nobil.



Foto: ehowcdn.com

5. Dantela

In fine, o alta tendinta pe care nu o poti ignora toamna aceasta este dantela. Reprezentanta de seama a stilului vestimentar regal, dantela poate sa insoteasca orice piesa din tinuta, pana si accesoriile (incaltaminte, genti, bijuterii). Nu exista rigori nici privinta culorilor, astfel ca poti alege linistita ce consideri ca te avantajeaza cel mai mult.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare