Pentru ea

#sutien grand #alegere sutien #sutien

Sutienul unic Grand se muleaza perfect si rotunjeste sanii

Sanii sunt cea mai sexy podoaba feminina. Si fiecare femeie ar trebui sa aiba oportunitatea de a-si purta aceasta podoaba corect. Din acest motiv exista numeroase sutiene - pentru forma, pentru suport, pentru a evidentia corect bustul. Dar nu si cu sutienul unic Grand. Acesta se va potrivi perfect pe corpul dvs. si va crea un decolteu adanc pentru un bust de invidiat. Convinge-te!

Sutienul Grand: De ce este atat de unic?

Ceea ce il face pe sutienul Grand sa fie atat de unic este modul in care a fost creat. Copie fidel linia de sub sani, astfel incat sa se muleze perfect pe sani si sa sustina dimensiunea. In primul rand ofera suport bustului ridicandu-l de la baza si rotunjundu-l in acelasi timp. Creand astfel un efect irezistibil, cu sutienul Grand nu veti avea problema surplusului de material inutil care se aduna in cute inestetice. Croiala rotunda care deschide partea de sus a sutienului ofera un decolteu adanc. Materiale minime, efecte maxime.

 Pana la ce dimensiuni se potriveste?

Aceasta piesa unica vi se va potrivi, indiferent de ce dimensiuni aveti. Sanii mici vor fi ridicati oferindu-le vizual mai mult volum. Un san mai mare va frumos rotunjit. Daca faceti parte din randul femeilor voluptoase, atunci veti aprecia bretelele late care ofera sustinere ferma, iar impreuna cu tipul croielii asigura suportul corect. Sanii dvs. vor dispune de suport pe intreaga perioada a zilei si vor arata grozav!

 Utilizare indiferent ocazie?

Cu sutienul Grand aveti garantia ca veti fi remarcata din prima secunda. Sutienul este decorat cu dantela premium care intregeste aceasta piesa de lenjerie. In acelasi timp, este atat de confortabil de purtat pe intreaga zi incat nici nu va veti da seama ca il purtati, fiind ideal pentru purtarea frecventa. Nu ratati aceasta oportunitate! Il puteti achizitiona imediat, disponibil in 3 culori - pe negru seducator, pe alb delicat sau pe roz-pal pentru a se potrivi cu pielea ta si sa arate bine pe sub hainele albe sau transparente.

 Va trece de testul tau exigent?

Sutienul Grand a fost testat de catre femei cu diferite dimensiuni si se pare ca le-a indeplinit in totalitate asteptarile. Jana, care poarta dimensiunea 85F spune: "M-am gandit ca la dimensiunea mea nu voi putea purta un sutien Bardot. Insa se pare ca a fost foarte bine creat. Grand Bardot mi-a oferit sustinerea necesara, m-am simtit minunat si ma ajutat sa imi duc la bun sfarsit activiatile zilnice ... oferindu-mi deasemea si un decolteu de invidiat! Mi-a starnit cu siguranta interesul. "

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare