Pentru ea

#prada #stil feminin #surprize prada #cromatica

Surprizele Prada pentru 2014: cromatica din care trebuie sa te inspiri

Prada propune pentru sezonul primavara-vara 2014 tinute pline de culoare, care iti incanta privirea inca de la prima vedere. Combinatii de culori pastelate surprinzatoare, portretistica si amestecuri de materiale uimitoare sunt principalele caracteristici ale casei de moda Prada. Iata cu ce idei vin designerii pentru urmatorul sezon:


1. Portretele

Portretele par sa fie laitmotivul colectiei Prada primavara-vara 2014. Rochiile drepte, cu combinatii inedite de materiale si culori, iti sar in ochi rapid. Paietele in forme si dimensiuni diverse nu lipsesc nici ele din peisajul primavaratic creat de Prada.


2. Tricotajele si jambierele

Primavara Prada 2014 se anunta una plina de culoare si combinatii inedite de texturi. Tricotajele raman insa vedetele colectiei Prada. Pe langa aceastea, se pare ca o piesa vestimentara indispensabila in urmatorul sezon sunt jambierele, asa ca grabeste-te sa iti achizitionezi cele mai inedite si elegante modele.


3. Bustierele

Prada valorifica in sezonul primavara-vara o piese vestimentare uitata de ceva timp: bustierele. Casa de moda le da o alta nota, una mult mai extravaganta, ce le schimba total si utilitatea. Bustierele devin un accesoriu indispensabil pentru orice tinuta care se vrea cat mai grandioasa si excentrica. Se poarta peste maoiuri, bluze sau chiar paltoane.

 


4. Pietrele pretioase

Tinutele Prada capata, de asemenea, mult mai multa valoare si pretiozitate in sezonul primvara-vara 2014. Asezate in aglomerari si in culori cat mai aprinse, pietrele pretioase ofera mult mai multa eleganta unor piese vestimentare banale, pe care si ti le poti face chiar tu, cu putina imaginatie si rabdare.


5. Paietele

Paietele incarca si ele cu energie pozitiva si culoare tinutele Prada. Sunt valorificate la maximum, iar rezultatele sunt surprinzatoare.


6. Blanurile

Banalele blanuri capata si ele o noua dimensiune si cromatica in viziunea prada. Peticite si in culori cat mai pastelate, blanurile sunt un obiect vestimentar indispensabil pentru fashioniste in sezonul primavara-vara 2014.

Sursa foto: vogue.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului