Pentru ea

#sex #and #the #city #moda #stil

Stilul "Sex and the City"

Foarte multe dintre noi suntem fane ale serialului “Sex and the City” si ne uitam cu jind la majoritatea hainelor pe care cele patru personaje le imbraca, pentru ca daca ne gandim bine, hainele fac totul pentru interesantele actrite. Sa ne gandim, spre exemplu, cum ar arata Carrie ( Sarah Jessica Parker ) intr-un tricou alt si o pereche de blugi... Nu la fel de interesanta si atragatoare, nu? Aceeasi parere o are si designerul si stilistul actritelor, Patricia Field.

Aceasta le-a transformat pe cele patru actrite in trendsettere, modele demne de urmat. Daca stam bine sa ne gandim, pana in urma cu cativa ani, femeile nu erau foarte innebunite dupa pantofi, insa acum, datorita personajului Carrie, toata lumea viseaza la pantofi: multi, glamour si cat mai spectaculosi.

Revenind la cele patru caractere distincte, trebuie sa punctez faptul ca fiecare a avut un stil bine elaborat si conturat.

CARRIE (Sarah Jessica Parker) are un stil neinfricat cand vine vorba de moda: ea variaza de la stilul sic citadin pana la stilul de pisicuta sexy. Patricia Field i-a “procurat” acestea un stil desi amestecat, destul de bine armonizat.

SAMANTHA ( Kim Cattrall ) poarta tinute care arata foarte multe incredere. Se stie despre personajul Samatha ca este foarte sigura pe sine si nu se sfieste sa imbrace haine care sa “strige” acest lucru. Aceasta este atrasa de stiluri si culori foarte indraznete.

CHARLOTTE ( Kristin Davis ) are un stil foarte aranjat si detaliat, insotit intotdeauna de pantofii si geanta perfecta. Aceasta poarta intotdeauna tinute pline de feminitate , tesaturi fine, eventual cu accesorii gen fundita.

MIRANDA ( Cynthia Nixon ) este adepta stilului office. Datorita jobului pe care personajul il are (avocat de succes), Miranda abordeaza de cele mai multe ori tinute pentru birou.

Serialul are intotdeauna ceva de spus in ceea ce priveste moda si de aceea se poate spune ca a devenit un adevarat trendsetter.

Cum sa obtineti aspectul

Sa fim serioase, nu vom ajunge niciodata sa fim la fel de stralucitoare precum Carrie, pentru ca aceasta are in spate o armata de stilisti ori designeri, make-up artisti, etc. Dar acest lucru nu inseamna ca nu putem “fura” cateva mici trucuri.

Amesteca si mixeaza tinuta

O tinuta simpla poate deveni extraordinara datorita unui accesoriu glamour. Desi porti blugi si un tricou alb, poati deveni stylish purtand o palarie funky, o brosa mare, o bratara lata ori niste cercei iesiti din comun.

Pantofii

Renunta la pantofii clasici negri. Tinuta ta poate fi complet schimbata daca incalti niste pantofi albastri, lacuiti. Da-ti unghiile de la picioare cu lac transparte, dar compenseaza la maini cu o oja de aceeasi culoare cu a pantofilor.

Atentie la excese

Poate ai observat ca personajele din Sex and the City nu se machiaza foarte intens. Rareori le-am vazut pe cele patru sa aiba un machiaj care sa iasa in evidenta.

De asemenea, spuneam ma sus ca trebuie sa incercam sa furam anumite “trucuri”, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim copii fidele ale fetelor. Spre exemplu, daca Carrie merge la un eveniment imbracata intr-o lebada cu pene roz, poate fi admirata, insa daca tu vei purta o palarie cu pene, lumea se va uita foarte ciudat la tine.

Nu trebuie sa copiem totul pentru ca gradul de toleranta al modei la noi este mult mai scazut decat in afara, plus ca nu totul poate fi copiat.

Designerii favoriti al personajelor din “Sex and The City”:

Manolo Blahnik

Richard Tyler

Jummy Choo

Dolce&Gabbana

Fendi

Dior

Blumarine

Chanel

Chloe

Prada

Roberto Cavalli.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului