Pentru ea

#vedete #stil #rihanna #designeri #stil de vedeta #anne hathaway

Stilistii dau verdictul: cel mai bine imbracate vedete din 2012

In fiecare an, unele vedete de la Hollywood se remarca prin stilul lor vestimentar deosebit. Daca pana anul acesta stilistii intampinau probleme cand trebuiau sa decida care vedete s-au remarcat din punct de vedere vestimentar, acum lucrurile au fost cat se poate de clare. Sunt cateva vedete care au inteles ca un stil vestimentar elegant si decent le aduce mai multa publicitate decat un stil opulent spre vulgar.

Iata ce verdicte au dat stilistii si ce vedete s-au remarcat prin stilul vestimentar impecabil in 2012.

Solange Knowles

Chiar daca nu are o notorietate atat de mare precum cea a surorii sale, Solange Knowles este considerata una dintre vedetele cel mai bine imbracate din acest an. Stilistii spun despre Solange ca o depaseste pe Beyonce la capitolul vestimentar, deoarece stie cum sa isi aleaga tinutele potrivite pentru fiecare eveniment la care participa.

Anne Hathaway

Anne Hathaway a avut parte de un 2012 fantastic: s-a casatorit, a interpretat rolul lui Catwoman, se pregateste sa primeasca laudele criticilor pentru rolul din "Mizerabilii", iar acum a aflat ca este inclusa pe lista celor mai bine imbracate vedete din 2012. Anne Hathaway este fidela unui stil vestimentar confortabil, dar in acelasi timp modern si stilat.


Miranda Kerr

Miranda Kerr nu este doar un model de exeptie, ci si una dintre vedetele cel mai bine imbracate din 2012. Ingerasul Victoria's Secret stie cum sa combine piesele vestimentare astfel incat sa arate senzational de fiecare data cand iese din casa. Stilistii o apreciaza pentru usurinta cu care poate trece de la o tinuta clasica si sobra la o tinuta casual.


Rihanna

Cum s-ar putea realiza un top al celor mai bine imbracate vedete din 2012 fara a fi mentionat si numele Rihanna? Cantareata din Barbados are un stil vestimentar aparte si este poreclita femeia cameleon, deoarece reuseste sa fie excentrica, feminina, jucausa, sexy, ravisanta, indrazneata si gratioasa indiferent de situatie.


Anna Dello Russo

O privesti si nu-i dai mai mult de 30 de ani, desi are 50. Anna Dello Russo este una dintre cel mai bine imbracate vedete din 2012. Anna este fashion editor la revista Vogue Japan si este considerata un adevarat trend setter. Uneori, se imbraca precum un pom de Craciun, dupa cum ea insasi marturiseste, insa tocmai acest stil nonconformist o ajuta sa devina un icon adevarat.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare