Pentru ea

#purtare inele #inele #degete #caracter

Spune-mi pe ce degete porti inelele ca sa-ti spun ce caracter ai

Stiai ca degetul/degetele pe care poti inele iti tradeaza caracterul? Iata ce spune despre tine stilul in care porti inelele.

Obisnuiesti sa porti inelul pe degetul mare? Esti o persoana deschisa, joviala, amuzanta si plina de energie. Nu esti deloc o persoana timida si iti place sa fii in centrul atentiei, potrivit realitatea.net.

Daca preferi sa porti inelele pe degetul aratator esti o persoana increzatoare in fortele proprii si responsabila. Ai calitati de lider si iti place sa detii controlul. Esti perceputa adesea ca fiind o persoana rece.

Persoanele care poarta inelele pe degetul mijlociu refuza sa se maturizeze si sunt adesea incapatanate si egoiste. Sunt insa, persoane sincere si pun familia pe primul loc.

Pe degetul inelar se poarta, de obicei, inelul de logodna. Cei care poarta inelele pe acest deget sunt persoane sensibile si romantice, pentru care dragostea inseamna totul.

Daca preferi insa sa porti inelele pe degetul mic, inseamna ca esti o persoana calda, modesta si foarte hotarata. Esti perfectionista, iar pentru tine munca este cea mai importanta.

Sursa foto: avim.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare