Pentru ea

#ten #manichiura #stil #stil feminin #look # solutii infrumusetare

Solutii rapide pentru un look impecabil

Pentru ca nu poti avea intotdeauna la indemana produsele special concepute pentru infrumusetare si ingrijire, cateva solutii rapide si eficiente te pot ajuta sa improvizezi obtinerea unui look impecabil. Fie ca ajungi undeva pe o insula pustie sau nu iti poti permite temporar o investitie, foloseste-te de orice ai la indemana pentru a arata mereu ireprosabil.

Iata ce solutii neasteptate te pot salva in caz de urgenta ... estetica:

1. Solutie pentru cosuri

Un cos de proportii matusalemice si-a dezvaluit cea mai urata latura a sa, iar tu nu mai ai niciun strop de ser special care trateaza rapid acest tip de probleme. Solutia? Un strop de gel Advil aplicat direct pe "inamic", care va reduce imediat umflatura. Makeup artistii folosesc acest truc in mod frecvent pentru modelele care se pregatesc sa defileze pe podium.

2. Manichiura instant

Te opresti la cafeneaua preferata si observi ca ai timp suficient doar pentru a sorbi pe nerasuflate o ceasca de cafea, in niciun caz sa petreci o ora la salonul de cosmetica pentru o manichiura foarte necesara.

Amesteca putin zahar brun cu lamaie, miere si putin ulei de masline, apoi freaca-le de suprafata unghiilor in scop exfoliant. Impinge cuticulele spre margine cu un betisor, spala-te pe maini si bucura-te de miracol.

3. Remediul atacului insectelor

Ai iesit la o terasa pe malul lacului si tantarii au si inceput sa-si serveasca cina de pe suprafata pielii tale. Ia repede o felie de ceapa din salata si aplic-o pe suprafata muscaturii: sulful te scapa de mancarime ca prin minune si eviti astfel ca in zona sa se dezvolte o adevarata rana.

4. Pantofi stralucitori

Ai fost la o intalnire romantica reusita, care s-a concretizat intr-o frumoasa noapte departe de casa. Dimineata te grabesti sa ajungi la birou, insa observi ca pantofii tai inca poarta "amintirea" dansului nebun din club. Solutia? Aplica putin lubrifiant intim si foloseste-l pe post de crema: vei fi uimita de rezultat.

5. Remediul picioarelor cu "personalitate"

Mai ai 15 minute inainte sa pleci in oras cu prietenii, insa picioarele tale au nevoie de o interventie rapida anti-miros. Cauta in bucatarie 2-3 pliculete de ceai negru si scufunda-le intr-un lighean cu apa calduta, unde iti vei imbaia cateva minute picioarele. Problema va disparea ca prin minune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare