Pentru ea

#stil #moda #olsen #oprah #kate winslet #selma hayek #scarlett johansson #drew barrymore #jessica alba #mignona #clepsidra #silueta #rochii #rochie

Siluetei tale ce rochie i se potriveste?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa dai banii pe o rochie, dupa care sa constati ca ai facut cea mai proasta investie pentru ca modelul respectiv nu se potriveste siluetei tale? De cate ori ai vazut o rochie superba si ti-ai cumparat-o doar pentru ca e la moda si nu pentru ca iti venea turnata? Citeste mai departe pentru a invata cum sa te feresti de astfel de greseli si pentru a vedea ce model de rochii sunt potrivite pentru trupul tau.

Pentru silueta clepsidra , despre care se spune ca e ideala, te poti inspira din tinutele unor vedete de la Hollywood precum Jessica Alba, Drew Barrymore , Scarlett Johansson, Selma Hayek sau Kate Winslet. Acestea sunt imbracate mereu ireprosabil si intotdeauna au haine care le vin perfect pentru ca si le aleg cu mare grija.

Femeile ce au o astfel de silueta pot imbraca fara grija rochii inodate la spate, cu deocolteuri adanci , rochii cu corset ori petrecute.

 

Daca ai forme mai pline, gen Oprah, nu inseamna ca nu poti fi sexy (prezentatoare de televiziune este dovada vie a acestui lucru), dar trebuie sa ai foarte mare grija cu rochiile pe care le porti. Nu te arunca spre rochii stramte, eventual cu doua numere mai mici (doar pentru ca ai impresia ca vei da jos cateva kilograme intr-un timp foarte scurt), ci indreapta-te catre acelea care intr-adevar te fac sa arati ca o zeita.

In primul rand trebuie sa eviti imprimeurile (care sunt indicate de obicei fetelor slabe) si opteaza pentru manecile fluture. De asemenea, in cazul in care nu esti rusinoasa, indreapta-te catre decolteurile in U sau in V. Culorile potrivite pentru o astfel de silueta sunt: negru, bleumarin, bordo, caramiziu si chiar rosu. Evita albul, cremul ori bejul.

Esti o tipa inalta si supla? La fel si Nicole Kidman. Se stie despre femeile ce poseda o astfel de silueta ca intampina probleme atunci cand pleaca in cautarea rochiei perfecte, deoarece nu au forme. Ba nu au sanii suficient de mari, ba nu au un fund proeminent etc. Nu este nicio problema – exista destule rochii care sa ascunda aceste neajunsuri. Indreapta-te catre rochii lejere, vaporoase, cu volane ori cu fusta tip lalea (gogosar). Fereste-te de rochiile stramte... oricat de frumos ar arata pe manechin.

 

Pentru femeile mignone, cum sunt gemenele Olsen, trebuie sa ai mare grija in ceea ce priveste lungimea rochiei. Aceasta trebuie sa se opreasca deasupra genunchiului pentru a oferi impresia de picioare mai lungi. Un lucru care te poate ajuta foarte mult sunt dungile verticale pentru impresia de silueta inalta.

Asadar, evita sa cumperi rochii care arata bine doar pe manechin sau pentru ca se poarta si ia-le acasa doar pe cele care au fost special create pentru silueta ta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului